משתמש משודרג
משתמש סופר מקצוען
- הוסף לסימניות
ניסיתי,באמזון, לחלק מהצבעים יש משלוח חינם (בקניית מוצרים מעל 49 דולר שנכללים במשלוח חינם)
ואין על האחריות של אמזון, מנסיון!
אני רוצה נעלי בית ועליהם אין....
ניסיתי,באמזון, לחלק מהצבעים יש משלוח חינם (בקניית מוצרים מעל 49 דולר שנכללים במשלוח חינם)
ואין על האחריות של אמזון, מנסיון!
מוכרת פלופרס כחול עם סוליה ירוקה ב 140 שקל, מידה C4(הכי קטן שקיים, צעד ראשון)
קניתי לבן שלי וקטן עליו
באשדוד/בני ברק
צפה בקובץ המצורף 1970454
אתריש להם סניפים בירושלים?
אתר? משלוחים?
אבל המשלוח לישראל הוא 24$אלה?
Amazon.com
amzn.to
על נעלי הבית כרגע אין משלוח חינםאבל המשלוח לישראל הוא 24$
אם אם כן זה אחרת, תראו לי איך אני רואה?...
במכירה חד פעמית...מחפשת בדיוק את זה במידה 5!
איפה קנית?
ביום שישי האחרון,U
תודה רבה!!
מתי ראית?
WELCOME........למשהו נקרעו הנעליים?
ילדה נועלת פחות מחודש ויש קרעים בצדדים והן לא ניתנות לשימוש
היו חנויות שהורידו ל 140 בגלל הקילופיםלא יודעת אם כתבו אבל לקטיפה לא להתקרב
אני קניתי לפני כשבועיים כי היה יותר זול -175 וכבר מתקלף לנו
משהי אמרה לי שקנתה בשוק רמלה ב60 שח מקורי קטיפההיו חנויות שהורידו ל 140 בגלל הקילופים
חשבתי שהנעל פופולרית בגלל האיכותWELCOME........
85% מהנועלים/ות קרוע
הנעל מאמזוןלכן שווה לקנות באמזון
לא סתם בכל חנות שמוכרים פלופרס כתובחשבתי שהנעל פופולרית בגלל האיכות![]()
ברורהנעל מאמזון
טוב לדעת שיש למי להתלונן
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים