דרוש מידע איפה מוצאים נעלי פלופרס במחיר נורמלי?

• הוסף לסימניות
למה בעצםהאדום לק יוצא 180?
ואגב האדום לק מושלם, כי הוא טוב גם לחורף וגם לקיץ כלומר גם מתאים לבגדים וגם לגרביים בהירות וכהות.
וכן הפלופרס לק הרבה יותר חזק ופרקטי.

• הוסף לסימניות
לא בינתיים, תודה
זה לא בשבילי מבררת בשביל גיסתי,

עניין אותי כי כתבת שהמחיר יוצא בערך 147 ולאדום כתבת 180

• הוסף לסימניות
מכירה נעלי פלופרס סגול מנומר C13
בנוסף נעלי פלופרס לבן פרחוני C12 C13 C10
בירושלים
IMG_0761.JPG
IMG_0785.JPG

• הוסף לסימניות
רק אומרת לי נקרעו לילדות 2 זוגות של פלופרס - די מהר
נעליים ממש לא איכותיות

• הוסף לסימניות
למכירה נעלי פלופרס חדשות צבע כחול מידה c8,
הזמנתי לבן שלי והמידה לא טובה לו,
אני מוכרת ב-160 ש"ח
1751395784407.png

• הוסף לסימניות
באיזה חנויות בבני ברק יש פלופרס?

• הוסף לסימניות
קניתי פלופרס אדומות לק הגיע היום וזה ממש מידות קטנות משהי מעונינת מידה C5 מירושלים?

קבצים מצורפים

• 1751280473316.png
    1751280473316.png
    KB 611.6 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
למכירה נעלי פלופרס בבני ברק בצבע אפרסק בהיר במידות:
19/20
21
25
36
37
100 ש"ח לכל זוג.

קבצים מצורפים

• 11.JPG
    11.JPG
    KB 9.7 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
נראה לי יותר מתאים לבנות...
יש לי מידות c4 c5 c9 מתאים בהתאמה למידות 19/20 21 25

• הוסף לסימניות
יש לי למכור פלופרס דולפינים
נלבשו פעמים בודדות,מידה 5
100 שקל
בית שמש.

@rere אני רוצה
את יכולה ליצור איתי קשר?
או במייל srd6773484 ותעדכני שראית אני אמחק

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה