דרוש מידע איפה מוצאים נעלי פלופרס במחיר נורמלי?

יש סה''כ ארגז אחד ליד המוכר בכל מיני מידות ופשוט לחפור?

הנעליים מגיעות בזוגות או שצריך גם לחפש זוג לכל נעל?

פלופרס חדשות מידה C13 תואם למידה 31. ב-100 ש"ח בבני ברק
קריולה ירוק, מתאים גם לבנים וגם לבנות.
מחפשת לקנות J1 בצבע מתאים בן.

קבצים מצורפים

• 20250720_113853.jpg
    20250720_113853.jpg
    2.4 MB · צפיות: 21
מי יודעת מה עם המכירות של פלופרס ברחבי הארץ
שנה שעברה היה בבני ברק מכירה בתקופה הזו כל הנעליים 150
משהיא יודעת על העניין הזה
אני צריכה נעל אדומה מידה C7 וכן C8

יש באיקס עיגול במרכז עסקים במודיעין עילית
מבחר גדול ב 100 ש"ח

יש בנעלי אבי בירושלים (בר אילן) חיקוי מקצועי מחברת ריבר ב40₪ נמכר בחנויות אחרות ב 150₪

התקשרתי אליהם במידות הקטנות נותרו רק צבעים כהים
גם אני התקשרתי אליהם נשאר יותר ג'מס
התקשרתי אליהם במידות הקטנות נותרו רק צבעים כהים
גם אני התקשרתי אליהם הרוב נשאר גמ"'ס או שחור לק
ואדום לק נשאר אחד במידה 11 אני בודקת אם זה טוב לבת שלי אם לא לידיעתכם נשאר מידה 11 אדום לק ב-100 ש"ח

@מאימוש יודעת באיזה עוד חנויות במודיעין עילית יש? במרטי?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה