- הוסף לסימניות
קבוצה לנטוורקינג ועזרה בכל מה שקשור לעולם ההייטקמה זאת הקבוצה הזאת?
ההרשמה היא לנשים חרדיות בלבד.
יש קבוצת צ'אט וקבוצת וואצאפ
קבוצה לנטוורקינג ועזרה בכל מה שקשור לעולם ההייטקמה זאת הקבוצה הזאת?
tzivi3345 @ וכוכן בכיף
יכולה לשלוח לי למייל?נראה לי קצת בעייתי לשים פה כזה קישור
כי זה צירוף אוטומטי...
אין לי פרימיום, אז אין לי איך לשלוח הודעות פרטיות...יכולה לשלוח לי למייל?
תשלחי לי למייל shirelsaada1245 וההמשך אסור לפרסם מיילאין לי פרימיום, אז אין לי איך לשלוח הודעות פרטיות...
לא קיבלתי, ואני גם לא מצליחה למחוק את התגובה, את יודעת מה אפשר לעשות?
אויש כנראה עבר לך הזמן...לא קיבלתי, ואני גם לא מצליחה למחוק את התגובה, את יודעת מה אפשר לעשות?
היי איך אני מגיעה לקבוצות? יש קישורים?תודה!!!
עזרת מאוד,
מה זה הקבוצה evel up?
לא מכיר
אם את רוצה יש לי שתי קבוצות בצ'אטהיי איך אני מגיעה לקבוצות? יש קישורים?
לא קיבלתי, ואני גם לא מצליחה למחוק את התגובה, את יודעת מה אפשר לעשות?
עד 20 דקות אפשר לערוך או למחוק הודעות.אויש כנראה עבר לך הזמן...
אפשר למחוק או לערוך הודעה רק זמן יחסית קצר אחרי הפרסום
לא יודעת בדיוק כמה...
את יכולה לחבר אותי?קבוצה לנטוורקינג ועזרה בכל מה שקשור לעולם ההייטק
ההרשמה היא לנשים חרדיות בלבד.
יש קבוצת צ'אט וקבוצת וואצאפ
תשלחי לי מייל בפרטי...את יכולה לחבר אותי?
שלחתי לךאם את רוצה יש לי שתי קבוצות בצ'אט
יכולה לכתוב לי בפרטי ואתן לך קישורים להצטרפות
יכולה להגיד לי מה השמות של הקבוצות?אם את רוצה יש לי שתי קבוצות בצ'אט
יכולה לכתוב לי בפרטי ואתן לך קישורים להצטרפות
wonder ושאלות ותשובות בהייטקיכולה להגיד לי מה השמות של הקבוצות?
אם אני לא מחוברת אשמח להצטרף...
מה שאני יודעת ששוק ההייטק היום קשה (כבר כמה שנים מהמיתון)גמרתי לפני כמה חודשים לימודים, ואני לא מוצאת עבודה נורמלית
רוב המוחלט של המקומות רוצים מישהו עם נסיון, והקצת שכן יש, או שזה שפה ישנה, ואני רוצה להתמקצע במשהו חדש, או שיש תור ארוך של ג'וניריות שמעונינות בה...
הבו לי עצה ותושיה!!!!
לדעתי - תחשבי על כיוון של לימודי DevOps,גמרתי לפני כמה חודשים לימודים, ואני לא מוצאת עבודה נורמלית
רוב המוחלט של המקומות רוצים מישהו עם נסיון, והקצת שכן יש, או שזה שפה ישנה, ואני רוצה להתמקצע במשהו חדש, או שיש תור ארוך של ג'וניריות שמעונינות בה...
הבו לי עצה ותושיה!!!!
ואוולדעתי - תחשבי על כיוון של לימודי DevOps,
תחום מאוד מתקדם.
אם תהינה לך שאלות בשמחה
צפה בקובץ המצורף 2065698
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים