דרוש מידע איפה מטעינים רב קו בירושלים

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני קרובה מאוד לבר כל, אם היתה שם אפשרות הטענה, זה היה מעולה!

• הוסף לסימניות
צריך לפתוח את מפת נקודות ההטענה, ולהגדיל אזור/שכונה מסוימים,
אם יש עמדת הטענה אחת על כל 15 תחנות אוטובוס - זה הזוי!!

• הוסף לסימניות
מכאן תצא הקריאה למחזיקי האינטרנט בבתיהם,
פתחו גמ''ח קטן להטענת רב קווים בו יוכלו להגיע אליכם אנשים אשר לא מחוברים לאינטרנט ולהטעין את כרטיס הרב קו שלהם.
בהשקעה מזערית מצדכם תוכלו לעזור לעשרות אנשים ולחסוך להם עגמ''נ וטירחה מיותרת !
סעו לשלום,הרב קו טעון ..

• הוסף לסימניות
יש כעת אופציה בכל הטאבלטים של הדרן, וויז מייל או וויז בלבד להוסיף הטענת רב קו. במחיר סימלי.
כמו"כ הרוכשים החדשים יקבלו את זה במכשיר ללא עלות נוספת. יש לציין זאת בשעת הרכישה
למעוניינים פנו אלי באישי

• הוסף לסימניות
אצלינו יש במכולת עמדת הטענה של רב קו.
גבעת שאול.

• הוסף לסימניות
מכאן תצא הקריאה למחזיקי האינטרנט בבתיהם,
פתחו גמ''ח קטן להטענת רב קווים בו יוכלו להגיע אליכם אנשים אשר לא מחוברים לאינטרנט ולהטעין את כרטיס הרב קו שלהם.
בהשקעה מזערית מצדכם תוכלו לעזור לעשרות אנשים ולחסוך להם עגמ''נ וטירחה מיותרת !
סעו לשלום,הרב קו טעון ..

הייתי שמחה לעשות זאת, רק שרכשתי את המכשיר והוא לא תקין/ עובד...:(

• הוסף לסימניות
באמת, אני לא מבינה מה העניין לשים במכולות/סופרמרקטים/מתנ"סים. למה לא לשים בתחנות? אפילו לא בכל תחנה.
עכשיו אני בעבודה ויש לי מכשיר בבית אבל רק כשיצאתי מהבית קלטתי שיש לי ניקוב אחרון. אם אחפש בקירבת העבודה מכשיר לטעינה + הזמן שיקח לי, אני עלולה להפסיד את האוטובוס.
הבנתי שכרטיס נסיעה בודד אפשר לקנות אצל הנהג, זה נכון?

• הוסף לסימניות
אני קרובה מאוד לבר כל, אם היתה שם אפשרות הטענה, זה היה מעולה!
קחו יוזמה, פנו למנהל הסניף, קבלו את אישורו, לאחר מכן פנו לרב קו אונליין באתר שלהם ומסתבר שיממנו הצבת עמדה במקום.
זה עובד יופי במקומות אחרים.

• הוסף לסימניות
באמת, אני לא מבינה מה העניין לשים במכולות/סופרמרקטים/מתנ"סים. למה לא לשים בתחנות? אפילו לא בכל תחנה.
עכשיו אני בעבודה ויש לי מכשיר בבית אבל רק כשיצאתי מהבית קלטתי שיש לי ניקוב אחרון. אם אחפש בקירבת העבודה מכשיר לטעינה + הזמן שיקח לי, אני עלולה להפסיד את האוטובוס.
הבנתי שכרטיס נסיעה בודד אפשר לקנות אצל הנהג, זה נכון?
אני לא דובר של רב קו אונליין, אבל את העמדות הענקיות שלהם מורכב (כלכלית וטכנית) להציב בכל תחנה. את העמדות שלנו לא ניתן מבחינה טכנית. אז אם יש לכם מקום מרכזי בשכונה שאין חשש לוונדליזם ויש בו תשתית חשמל פנו לרב קו אונליין, ונציב שם עמדה.

• הוסף לסימניות
קרוב משפחתי בגבעת שאול בחג פסח היה צריך ללכת עד תחנה מרכזית בשביל להטעין כי כל החנויות שהיו בהם עמדות היו סגורות(זה חנויות מכולת קטנות)
אין שום עמדה נורמלית להטעין שם, דרוש שיפור מיידי

• הוסף לסימניות
מתבקש לשים גם בסמינרים

• הוסף לסימניות
הרב "נדרים פלוס" רציתי לשאול
האם בעמדות שלכם אפשר להטעין גם עם הקוד מבלי להקליד את כל המספר?
האם העמדות שלכם עמידים לגשם כך שכל אחד שגר במקום מרכזי יכול להתנדב ולתת את קיר ביתו להתקנת עמדה?

• הוסף לסימניות
וגם הצעה לנדרים פלוס שבכל עמדה יופיעו כל העמדות הטענה ברדיוס כמו שאר הדברים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה