נדרים פלוס
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
מרכז מסחרי מטרסדורף קרוב אליכם?סורוצקין
מרכז מסחרי מטרסדורף קרוב אליכם?סורוצקין
מרכז מסחרי מטרסדורף קרוב אליכם?
מכאן תצא הקריאה למחזיקי האינטרנט בבתיהם,
פתחו גמ''ח קטן להטענת רב קווים בו יוכלו להגיע אליכם אנשים אשר לא מחוברים לאינטרנט ולהטעין את כרטיס הרב קו שלהם.
בהשקעה מזערית מצדכם תוכלו לעזור לעשרות אנשים ולחסוך להם עגמ''נ וטירחה מיותרת !
סעו לשלום,הרב קו טעון ..
קחו יוזמה, פנו למנהל הסניף, קבלו את אישורו, לאחר מכן פנו לרב קו אונליין באתר שלהם ומסתבר שיממנו הצבת עמדה במקום.אני קרובה מאוד לבר כל, אם היתה שם אפשרות הטענה, זה היה מעולה!
אצלינו יש במכולת עמדת הטענה של רב קו.
גבעת שאול.
אני לא דובר של רב קו אונליין, אבל את העמדות הענקיות שלהם מורכב (כלכלית וטכנית) להציב בכל תחנה. את העמדות שלנו לא ניתן מבחינה טכנית. אז אם יש לכם מקום מרכזי בשכונה שאין חשש לוונדליזם ויש בו תשתית חשמל פנו לרב קו אונליין, ונציב שם עמדה.באמת, אני לא מבינה מה העניין לשים במכולות/סופרמרקטים/מתנ"סים. למה לא לשים בתחנות? אפילו לא בכל תחנה.
עכשיו אני בעבודה ויש לי מכשיר בבית אבל רק כשיצאתי מהבית קלטתי שיש לי ניקוב אחרון. אם אחפש בקירבת העבודה מכשיר לטעינה + הזמן שיקח לי, אני עלולה להפסיד את האוטובוס.
הבנתי שכרטיס נסיעה בודד אפשר לקנות אצל הנהג, זה נכון?
רב קו אונליין מוכנים לממן התקנת עמדות שלנו (להטענה באמצעות כרטיס אשראי בלבד) גם בסמינרים. על מנהלי המוסד לפנות לרב קו אונליין.מתבקש לשים גם בסמינרים
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים