דרוש מידע איפה ממסגרים פאזל בירושלים (ואיך)

• הוסף לסימניות
מחפשת חנות מסגרות בירושלים עם מבחר יפה ומחירים נוחים
ואיך מעבירים את הפאזל? צריך להדביק אותו קודם? איך?
תודה לעונים

• הוסף לסימניות
שואלת שוב כי בחנות ברחוב יואל קשה מאוד למצוא מסגרת כיוון שהמסגרות לא תלויות על הקיר בחצאי ריבועים אלא כל המסגרות הן בגובה איזה שלוש מטר ופשוט עומדות מאות מסגרות אחת על השניה וכמעט בלתי אפשרי למצוא משהו.
החנות של הזגג בצפניה היתה סגורה בכל פעם שעברתי שם
אז אנא עזרתכם, תפעילו את גלגלי הזכרון ותנסו לעזור לי: איפה עברתם וראיתם חנות מסגרות בירושלים?

• הוסף לסימניות
חנות מעולה ביפו, קרוב לדוידקה
חושבת שקוראים לה הצעקה האחרונה או משהו כזה
מסגרתי שם כבר הרבה פאזלים, שירות מושלם, פאזל אחד היה חסר לי חלק והכנסתי שם פיסת נייר עם כיתוב
אז המוכר שאל אותי אם להשלים את החתיכה, והשלים עם פליסטלינה ככה שאף אחד לא רואה איפה זה!

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• ‏‏לכידה.JPG
    ‏‏לכידה.JPG
    KB 96.4 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
אני לא בטוח לגבי המחיר אבל אני יודע שהוא עושה עבודה מקצועית ועם מסגרות עץ ולא פלסטיק וכדו'
נראה לי שווה בדיקה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה