Google איפה מפרסם בונה אתרים?

• הוסף לסימניות
בוקר טוב
בתור בונה אתרים וממתג ,שאלת השאלות איך משיגים לקוחות
מה דעתכם האם פרסום מביא לקוחות
וא"כ איפה הכי כדאי לפרסם?

• הוסף לסימניות
כן אני חושב שזה מביא לקוחות
לדוגמה אני חפשתי צימר לנופש ולא מצאתי ואז משהו פרסם באיזה סטטוס מיד סגרתי איתו
ככה זה כשאדם מחפש משהו רגיל מה שימצא ראשון אז הוא יסגור איתו

• הוסף לסימניות
שבועונים פחות מוצלח לדעתי
תתמקדו יותר בפרסום בפלטפורמות דיגיטליות
כי אנשים רגילים ללחוץ על קישור ולהגיע לאתר שלך או לאתרים ותיק עבודות שבצעת, ולהתרשם.

תנסה להשיג שיתוף פעולה, או להציע לכמה עסקים אתר במחיר מוזל יותר, לקוח מביא לקוח זה דבר שבשגרה...
בהצלחה!

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
בתחום של בניית אתרים:
מנסיון שלי, כשחיפשנו בונה לאתר,
בחיים לא היינו מסתכלים על פרסום
בטח לא בעיתון...

כן הסתכלתי על שיתופי אתרים בפרוג
(מאוד משמעותי)
הסתכלתי על אתרים שאהבתי, ושם למטה בדר"כ יש את הבונה של האתר.

יש עוד אופציה
לחפש מכרה/ במשפחה
מישהו שצריך אתר
לתת לו מחיר ממש טוב
ומשם להתחיל

לחילופין לפרסם בפרוג שיש לכם עכשיו מבצע על בניית אתר... רק ל 3 לקוחות
כאלו דברים

להעלות שיתופים, וכד'
ובהמשך לקוח מביא לקוח.

נ.ב.
האתר שנבנה לנו
הביא לבונה שלו כבר מספר מכובד של לקוחות שפנו דרכו...

• הוסף לסימניות
מה זה אתר אתר זה לא בעיתון נכון אתר זה באינטרנט מי שנכנס לאתרים ורוצה אתר לא הולך לחפש בעיתונים לכן זה לא עבד לך היום הפרסומת העיקרית זה בסטטוסים או ברשתות החברתיות או בקבוצות וואטצאפ של חדשות או לדוגמה הפרגוד כאלה מקומות לא בעיתונים ובוודאי לא בשבוענים רק בפלטפורמות דיגטליות

• הוסף לסימניות
רק המלצות.
ואין אין עדיין -
אז להעלות מאמרים, לעזור, להיות שותף בפורומים, כדי להיות מוכר.

• הוסף לסימניות
ואיך אפשר להשיג את האתר הראשון
אני לא רוצה בחינם אבל במחיר מאוד מוזל
ואין לי עדיין מה להראות, מה אני עושה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה