דרוש מידע איפה משיגים בבני ברק כסא אוכל לתינוק כמו של איקאה?

• הוסף לסימניות
בירושלים אני יודעת שיש חיכוי מוצלח לזה
אני לא אגיע לאיקאה בקרוב כך נראה...
אשמח לדעת איפה בבני ברק מוכרים כסא אוכל כמו של איקאה
917_Big.jpg

• הוסף לסימניות
יש לי אותו,
קחי בחשבון שהוא אמנם מתנקה בקלות והכל,
אבל תינוק קצת גדול יותר שנתיים+ כבר לא נכנס בקלות,
ותינוקות גם קטנים יותר לא נקשרים שם טוב- קמים בקלות גם כשהם קשורים, וזה מסוכן
יש לי כזה ואני לא כל כך משתמשת בו בגלל זה: בת השנתיים וחצי מתקשה להיכנס,
בת השנה וחצי קופצת ממנו ההחוצה.

• הוסף לסימניות
יכול להיות שאסכים למכור
נקנה החורף הזה, בשימוש פעמים ספורות מהסיבות הנ"ל

• הוסף לסימניות
ואני בעד!
יש לי שנים כאלו, הילדים נקשרים בקלות, לא זזים ופשוט נוח לכולם, ביינתים השימוש הוא עד גיל שנתיים וחצי + .

• הוסף לסימניות
בזאר שטראוס פעם מכרו, אני במודיעין עילית קניתי בגוניור זכור לי שיש בב"ב גם ג'וניור

• הוסף לסימניות
הבאתי מאיקאה כמה בודדים
בירושלים

• הוסף לסימניות
יש בבאזר שטראוס חיקוי שלו

• הוסף לסימניות
יש סביבי סטאר ליד קניון אילון חיקוי לא יודעת כמה עולה

• הוסף לסימניות
כיום, גם בייבי מישל וגם טוויגי (דוורון) מביאים כזה כסא.
כך שבכל חנות של מוצרי תינוקות שעובדים עם שתי החברות הנ"ל מוכרים לכאורה גם כסא כזה.

• הוסף לסימניות
רק כדאי לך לשים לב למחיר.
באיקאה זה עולה 70 שש"ח הכיסא +20 ש"ל למגש (ואפשר לקחת יותר ממגש אחד, למי שמקפיד על בשרי / חלבי /פסח.
אין לי מושג כמה עולים החיקויים, אבל כדאי שתדעי מה המחיר של המקורי.

חני

• הוסף לסימניות
ולמי שכתבה על תינוקות קטנים שלא נקשרים היטב-
יש לזה כרית תואמת שמקטינה את המושב ומאד נוחה לתינוק,
לתינוק עד גיל שנה וחצי אין אפשרות כמעט לצאת אפילו ללא קשירה ומצד שני- נוח לו יותר

• הוסף לסימניות
רק כדאי לך לשים לב למחיר.
באיקאה זה עולה 70 שש"ח הכיסא +20 ש"ל למגש (ואפשר לקחת יותר ממגש אחד, למי שמקפיד על בשרי / חלבי /פסח.
אין לי מושג כמה עולים החיקויים, אבל כדאי שתדעי מה המחיר של המקורי.

חני
המחיר של ה"חקויים" (מי החליט מה המקור?) הוא זהה למחיר של איקאה (פחות או יותר).

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה