חניות של הכל בשקל ראיתי עם הכשר של בדץ לונדון כמדומנינכתב ע"י סטודנטית;535686:קניתי לחמותי לפורים מכשיר להכנת ביצים קשות ואני רוצה למלא אותו בביצי הפתעה (כמו קינדר) איפה משיגים דבר כזה בהכשר???
איפה בארץ?נכתב ע"י דניאל נ;535687:חניות של הכל בשקל ראיתי עם הכשר של בדץ לונדון כמדומני
קוראים לזה סירנכתב ע"י באג;535692:מכשיר לביצים קשות?
שו הדא?
נכתב ע"י דניאל נ;535693:קוראים לזה סיר
ברחובות לא תמצאי כנסי לחנויות
נכתב ע"י דניאל נ;535693:קוראים לזה סיר
ברחובות לא תמצאי כנסי לחנויות
אני מכיר חנות בנתניה ברחוב סמילנסקי ששם מוכרים את הביצים האלו ( כל ביקור בארץ אני נכנס לשם חנות ממש נחמדה )..נכתב ע"י סטודנטית;535705:איפה כן אמצא ביצים כאלה???
לגבי הבלגן לא נורא ..נכתב ע"י סטודנטית;535702:אז זהו שדוקא זה לא סיר, וזה חוסך את הבלגן של סיר, מים וכד...ואח"כ לנקות את הסיר!
מכשיר מעולה!
נכתב ע"י ROT;535725:מה מחיר של הכלי הזה,
ואיפה משיגים את זה?
נכתב ע"י דניאל נ;535724:אני מכיר חנות בנתניה ברחוב סמילנסקי ששם מוכרים את הביצים האלו ( כל ביקור בארץ אני נכנס לשם חנות ממש נחמדה )..
אם זה מאוד חשוב לך אני אברר לך ואשלח לך הודעה בימים הקרובים
נכתב ע"י ישראלה;535736:מחירו כ50 ש"ח, אפשר להשיגו גם בחנויות טמבור שמוכרות מוצרי חשמל.
יש לי אותו, והוא מונח בצד, מי שרוצה לקנות אותו יד שניה, מוזמן
לי זה קצת מסורבל יותר מאשר לשים בתוך קופסאת שימורים על הגז
אופן השימוש:
לחורר כל ביצה עם המחט
לבדוק כמה ביצים יש ולמלאות מים עם הכוסית
לשים בשקע ולכוון לדרגת החום ולסוג הביצה הרצוי (רכה, קשה וכד')
ולחכות כמה דקות.
אח"כ לשטוף את הכלי.![]()
נכתב ע"י תובנה;535741:אהבתי את הרעיון!
איזה חמוד...
לשים בפנים ביצת הפתעה, פשוט מתוק!
ולגבי הביצה- נראה לי בכל חנות של ממתקים במשקל בבני ברק בסגנון של סוכרלנד תמצאי, מאיזה אזור את?
נכתב ע"י park;535743:מה גם קופסאות שימורים פולטים כל מיני דברים יש לך מקור או סתם נראה לך?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים