- הוסף לסימניות
נכתב ע"י תובנה;535758:את יכולה לשים ביצות שוקולד ובמקום אחד לשים קליפה של ביצה אמיתית- ועליה לכתוב ברכה, זה אפשרי, יפה ומיוחד.!
איך?
נכתב ע"י תובנה;535758:את יכולה לשים ביצות שוקולד ובמקום אחד לשים קליפה של ביצה אמיתית- ועליה לכתוב ברכה, זה אפשרי, יפה ומיוחד.!
ברעיון זה סוג של אומנות כזו,נכתב ע"י סטודנטית;535761:איך?
נכתב ע"י תובנה;535769:רק להדפיס על זה תמונה- אני לא יודעת אם אפשר..
זה יעזור לאלה שנוהגים לכתוב על ביצה (לא זכור לי הנוסח) ולהביא לטקס החלאקה.נכתב ע"י סטודנטית;535772:חבל,!אבל לכי תדעי, אולי מישהו פה עוד יקח את זה כפרוייקט.....![]()
אז זהו, שלא. אין בזה שום בעיה, משום שפתיחת הכלי עם פותחן נחשבת לגמר מלאכת הכלי (ע"ע הלכות שבת), וכלי שגמר מלאכתו ע"י יהודי אינו זקוק לטבילה בשימוש חוזר.נכתב ע"י נעמי ברקאי;535757:סתם נראה לי בעיה הלכתית להשתמש עם קופסת שימורים בשימוש חוזר (כמו שיש בעיה עם כלי זכוכית- בקבוקי יין קופסאות גרבר- שווה לברר)
נכתב ע"י נוי;535824:יש בעיה עם קופסת שימורים לשימוש חוזר. (בריאותית לא הלכתית) -המתכת פולטת חמרים לא בריאים בבישול.
נכתב ע"י dk;535765:"ביצי הפתעה" הכנה עצמית:
לוקחים ביצים עושים בצד אחד חור קטן בעדינות וכן בצד השני.
נושפים דרך אחד החורים לתוך כלי-את תוכן הביצה. כך עושים לכל הביצים.
(עם תכולת הביצים מכינים חביתות/עוגות/פשטידות וכו')
ממלאים בפנים כל מיני רעיונות קטנים:כדורי קליק-אפשר להפריד בחלק חום ובחלק לבן.
נצנצים, סוכריות ג'לי קטנות ועוד.. כמיטב היצירתיות.
סוגרים את החורים עם דבק ניר.
שמים את כל הביצים כל גבי ניר עיתון ומרססים בספריי צבע: כסף/זהב /זרחני וכו'
והרי לכם "ביצי הפתעה"
נכתב ע"י דניאל נ;535762:א. אם זה חמותך שווה להרחיק נדוד גם לאילת
ב . אם זו הייתה חמותי הייתי שם ביצים רגילות ואומר לה שאלו ביצי הפתעה
ג. מה כ"כ מסובך בלזרוק כמה ביצים לסיר ??? לחורר במחט ולכוון חום לשים כוסות מים לפי מידה וסגור מכסה להכניס לתקע ולהוציא מהתקע ולהרים את הפקק שנפל בנתיים ולסתום את החורים של הביצים ..
נשמע לי הרבה הרבה עבודה
אבל אם זו הייתה חמותי הייתי קונה לה מכשיר כזה
מגיע לה שתעבוד קשה![]()
אני כבר מתחיל לחשוש שהיא שלחה אותך לשמור עליהנכתב ע"י studio dv.d;536089:שוב פעם אתה מתחיל איתה??![]()
נכתב ע"י eden7115;536250:אצלנו כל פורים מבשלים ביצים עם/בלי תיון וכל בני המשפחה מציירים עליהם פרצופים מצחיקים וכך נוצרת במרכז שולחן החג סלסלת ביצים קשות מאויירות ומחוייכות...
נכתב ע"י אושר;535892:הכל טוב ויפה, אבל עד כמה שידוע לי את הביצים מבשלים עם הקליפה![]()
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים