- הוסף לסימניות
נכתב ע"י eden7115;536250:אצלנו כל פורים מבשלים ביצים עם/בלי תיון וכל בני המשפחה מציירים עליהם פרצופים מצחיקים וכך נוצרת במרכז שולחן החג סלסלת ביצים קשות מאויירות ומחוייכות...
רק לי זה מזכיר את חג המולד?
נכתב ע"י eden7115;536250:אצלנו כל פורים מבשלים ביצים עם/בלי תיון וכל בני המשפחה מציירים עליהם פרצופים מצחיקים וכך נוצרת במרכז שולחן החג סלסלת ביצים קשות מאויירות ומחוייכות...
כנראה, כי לי זה מזכיר את הפסחא...נכתב ע"י tamar;536469:רק לי זה מזכיר את חג המולד?
נכתב ע"י tamar;536469:רק לי זה מזכיר את חג המולד?
וואו, איזה אנשים אינטלגנטים.נכתב ע"י מי;536480:כנראה, כי לי זה מזכיר את הפסחא...
ואשרינו.נכתב ע"י מי;536549:אנחנו מתייחסים לזה ככה, בקלילות ובגיחוך קל, אבל מספיק לראות תגובה של יהודים שמכירים זאת מקרוב (בלגים, למשל) בשביל להבין כמה אנחנו לא מבינים...
כן, אבל...נכתב ע"י אושר;536551:ואשרינו.
בקרוב אצל כל העולם.
בלי להסחף...נכתב ע"י מי;536557:כן, אבל...
את היית רוצה לשים על הילד שלך תחפושת של כומר כי במקרה את לא יודעת מה זה כומר?
אז למה סנטה קלאוס כן?
נכתב ע"י אושר;536559:בלי להסחף...
כומר הוא דמות טומאה קיימת, בעוד סנטה קלאוס היא דמות דמיונית.
אני נזכרת שפעם הלכתי בפורים יחד עם חברה ואחותה הקטנה המחופשת לגמד לבקר אצל אישה מבוגרת. הפיליפינית שלה ראתה את הגמד הקטן ואמרה מיד:"סנטה קלאוס"...
ובכל זאת לא נראה לי שיש סיבה להחרים את כל הגמדים. או שמא אני טועה?
הלו, נסחפתם!!!!נכתב ע"י studio dv.d;536240:האמת שכן, אז שנפגשתי איתה (עם מאבטחים כמובן...) היא אמרה לי להתחיל לשמור עליך...
מה היא לא סיפרה לך? חשבתי שהיא מספרת לך הכל.....
![]()
מה שנכון נכון .. פשוט קצת אוירה פורימיתנכתב ע"י cello;536564:הלו, נסחפתם!!!!
נכתב ע"י מי;536560:דמות דמיונית מוצאת מכלל עבודה זרה?
מקורי למדי.
בזאת הכשרת את כל אלילי יוון.
אגב, אני לא מבינה הרבה בגמדים, ובטח לא בהבלים נוצריים, אבל כנראה שהספציפי ההוא באמת היה סנטה קלאוס.
נכתב ע"י ON;536318:הגרסא העברית של איסטר?
נכתב ע"י tamar;536469:רק לי זה מזכיר את חג המולד?
נכתב ע"י מי;536480:כנראה, כי לי זה מזכיר את הפסחא...
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים