בקשה איפה משיגים גופיה מהחברה הזו??

• הוסף לסימניות
תודה רבה
אני מחפש את החברה הזו כבר הרבה זמן ללא הצלחה
פעם זה היה בברכל, אבל כבר לא קיים שם.
למי שיש מידע אשמח מאוד לקבל פרטים היכן ניתן להשיג.
20191011_122643.jpg

• הוסף לסימניות
גם אני מחפשת! אשמח אם מישהו יידע...

• הוסף לסימניות
אולי יקדם אותך לדעת שהחברה הזאת היא מותג תחת חברת "וייס".

• הוסף לסימניות
אולי יקדם אותך לדעת שהחברה הזאת היא מותג תחת חברת "וייס".

http://weissproducts.com/

קידם מאד! אנסה ליצור איתם קשר אחרי החג לשאול אותם היכן משווקים את התוצרת שלהם. תודה!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
דברתי איתם עכשיו אמרו לי שב״אושר עד״ יש מבחר גדול מהמוצרים שלהם ויכול להיות שיש שם.
בהזדמנות הקרובה שאהיה באושר עד אבדוק.

• הוסף לסימניות
דברתי איתם עכשיו אמרו לי שב״אושר עד״ יש מבחר גדול מהמוצרים שלהם ויכול להיות שיש שם.
בהזדמנות הקרובה שאהיה באושר עד אבדוק.
הם אמרו לך סניף ספציפי? או שזה אמור להיות בכל סניף?

• הוסף לסימניות
שאלו איפה אני גרה, אמרתי איזור המרכז, אמרו לי באושר עד.

• הוסף לסימניות
אין משהו מיוחד, פשוט אנשים התרגלו לגיזרה וקשה לשנות...

• הוסף לסימניות
הייתי אתמול בעזרה ואחווה בב"ב
ויש להם חברה אחרת

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה