התייעצות איפה משיגים כזו נעל לילדות מידה 35/33

• הוסף לסימניות
בבית ספר של הבת שלי אסור מגפונים
מחפשת נעל גרב סוג כזה - קצת יותר עדינה (שלא יעירו...)
איפה אפשר להשיג בבני ברק או ברשת (אבל רק שיגיע...)

קבצים מצורפים

• image001.png
    image001.png
    KB 72.7 · צפיות: 96
  • הוסף לסימניות
שנה שעברה היה משהו דומה בגולף

• הוסף לסימניות
זקוקה לאותו דבר. מחפשת כבר המון זמן עוד לא מצאתי
בלידר באשדוד הביאו אבל התחסל תוך יום

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש לבנות שלי נעל של אדידס מצב מצוין - צבע לבן
ומגפי גומי - גשם
רוצה גם נעל פשוטה לחורף , אם יש נעל כזו - שלא חדירה לגשם הכי טוב.
מי מכירה?

• הוסף לסימניות
אני קניתי לבת שלי משהו כזה בנעלי חן וחסד בשלמה המלך מול יש ב-40 שקל

• הוסף לסימניות
יש בלידר 1+1 ב50 ש"ח
בביתר נשאר די הרבה

• הוסף לסימניות
לנו בבית הספר הודיעו ש"אסור מגפונים וגם נעלי גרב שנצמדים לרגל"....

• הוסף לסימניות
אנחנו קנינו בעונה קודמת בסקופ

טוב קניתי בביתן המלך לבת שלי , בצבע כחול מידה 34 - שהמידה שלה 33 - מאד נוח לה ויושב טוב על הרגל - הם מידות קטנות
לבת הגדולה שלי , אין מידה - כי זה עד מידה 35 והם מידות קטנות , היא צריכה מידה 36 , וה36 - זה כבר מידות של נשים והם גדולות ממש.

מישהי יודעת האם בסקופ , זה מידות קטנות
או האם בנעלי חן וחסד יש עד מידות גדולות?

• הוסף לסימניות
אני ראיתי בירושלים... עם עוזר לך
בטופ שופ כנפי נשרים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה