דרוש מידע איפה משיגים כיסים כאלו?

• הוסף לסימניות
נכון יש בחנויות שמוכרות דברים קטנים כגון: סוכריות / משחקים בשקל / ברגים וכד' - הם נמצאים בכמין כיסים כאלו, כמו מגירות קטנות שלא נפתחות בגרירה אלא בשיפוע, אתם מבינים למה כוונתי?
אז כזה דבר אני מחפשת, איפה אפשר לקנות את זה?

• הוסף לסימניות
לא מצאתי בשום מקום, אשמח אם מישהו ראה כזה דבר שיעדכן אותי.

• הוסף לסימניות
כל האתרים חסומים לי, רק תמונות גוגל פתוחות לי. ראיתי כמה דברים שמוצאים חן בעיני, אשמח אם תוכל לבדוק מה המחיר ומה המידות, או שיש משהו דומה זול יותר.
הנה הקישורים:

בתודה מראש!!!

• הוסף לסימניות
בבקשה

קבצים מצורפים

• קישור 1.pdf
    KB 366.1 · צפיות: 36
  • קישור 2.pdf
    KB 178.1 · צפיות: 38
  • קישור 3.pdf
    KB 308.4 · צפיות: 31
  • קישור 5 א.pdf
    1.1 MB · צפיות: 52
  • קישור 5 ב.pdf
    KB 1,001.5 · צפיות: 69
  • הוסף לסימניות
יש את אלו:
https://xn-----1ldiddaomh4ar0ai7fm4cel.com/candies/

ומעלי אקספרס, בלי מכסה

• הוסף לסימניות
יש את אלו:
https://xn-----1ldiddaomh4ar0ai7fm4cel.com/candies/

ומעלי אקספרס, בלי מכסה
אבל חסום לי :(

• הוסף לסימניות
אם זה נתיב הם פותחים.
צילום מסך:
12.JPG
13.JPG

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה