עזרה איפה משיגים כרטיסים להופעה של ציר חמד?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אם מישהי קנתה ורוצה למכור לי כרטיסים למופע בירושלים, או שאת מכירה מישהי כזאת - זה יעזור לי ממש!
תודה

• הוסף לסימניות
גם אני מחפשת כרטיסים,
אם יש למישהי למכור.

• הוסף לסימניות
מקפיצה כי עדיין לא מצאתי כרטיסים :(
יש כאן מישהי עם כרטיסים מיותרים שרוצה למכור לי?

• הוסף לסימניות
ממש ממש רוצה לקנות 2 כרטיסים!!!
אם מישהי רוצה למכור... אשמח!!!!

• הוסף לסימניות
תודה, אבל צריכה 2
ממש תודה על הרצון לעזור

• הוסף לסימניות
@Take it Easy

מוכרת בסוף 2 כרטיסים להיום בירושלים, פתיחת דלתות 7:30, התחלה 8:00
telz.vacation בגימייל

• הוסף לסימניות
ההצגות באנגלית?
כן

יש לנו כרטיס אחד מיותר להופעה מחר בשעה 3 בצהריים בתיאתרון ירושלים
150 ש"ח
מקום מעולה [רק שצריך לשבת לידי וליד הבת שלי :) ]

אם מישהי מעוניינת שתצייץ לי

• הוסף לסימניות
אולי תוכלו שתיכן לעבור למקום אחר
ואנחנו נקנה ממכם את הכרטיס ונשב שם 3 יחד?

• הוסף לסימניות
אולי תוכלו שתיכן לעבור למקום אחר
ואנחנו נקנה ממכם את הכרטיס ונשב שם 3 יחד?
אין דבר כזה לעבור למקום אחר
כל המקומות מכורים
לאן נעבור?
זה לא עובד כך בהופעות האלו

חוצמיזה ששלמנו 150 ש"ח לכרטיס שהוא למקומות מסויימים- טובים מאוד, למה שנעבור נניח היה אפשרי, למקום פחות טוב עלה פחות

• הוסף לסימניות
Around the World Tickets Hebrew.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה