איפה משיגים מחסום למדרגות בתוך הבית?

• הוסף לסימניות
איפה אפשר לקנות שער - מחסום למדרגות בתוך הבית, בשביל ילדים?
עדיף באיזור ירושלים.
תודה רבה

• הוסף לסימניות
אני מאמינה שבכל חנות למוצרי תינוקות
ולפעמים יש גם בטמבור

בכל אופן - אמא שלי ראתה בחסדי שמואל.

ואני בדיוק באמצע הבירורים על הנושא - שער חוסם למדרגות בבית.

וכבר ביררתי על הסוגים אך מתלבטת

אפשר לקפוץ על האשכול ולשטוח את הסוגים השונים ולשמוע מהנסיון

או שעדיף לפתוח אשכול חדש?

• הוסף לסימניות
עדיף שתפפתחי אשכול חדש עם כותרת מתאימה וכך יכנסו יותר.
מעניין גם אותי לשמוע, לא ידעתי שיש בזה סוגים וצריך לעשות סקר על זה...

• הוסף לסימניות
בטמבורים הכי זול
לעומת חניות למוצרי תינוקות

• הוסף לסימניות
ראיתי משהי שהזמינה לוח פרספקס שקוף ועם ציר חברה אותו למעקה, אונמם חובבני אבל רק עד שהילדה תגדל....

קבצים מצורפים

• IMG_6350.JPG
    2.3 MB · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
קחו את שלי...
כל פעם אני קונה ועד שאני מחברת הילדים לומדים להיזהר מהמדרגות ובהמשך לעלות ולרדת בכוחות עצמם:)

• הוסף לסימניות
קניתי בשילב.
אבל שמעתי על האוקרדיון שנמכר בטמבור שהוא נשבר מהר ואין לו תו תקן.
צריך לבדוק.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה