איפה משיגים נפטלין? (י-ם)

• הוסף לסימניות
לאכסון הסכך להרחקת מזיקים מומלץ להשתמש בנפטלין. הבנתי שכבר מסובך להשיג? מישהו יודע איפה מוכרים?
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
הכי טוב מנסיון של שנים לרסס אותו בK600, לעטוף היטב היטב בנילון נצמד את כולו בלי להותיר אויר, אצלינו כבר כמה שנים הוא שומר על הצבע כאילו נקנה השנה ולא מתקרבים חרקים.

• הוסף לסימניות
ככל הידוע לי, נפטלין יעיל אך ורק נגד עש ולא נגד שום דבר אחר. עש, ככל הידוע לי, נמשך לצמר דווקא, לא לסכך.

• הוסף לסימניות
זה מה שהרב ויא ממליץ :)
אני סומכת עליו בקטעים האלה :) :)

• הוסף לסימניות
בחנות לחמרי בניין שליד ביתי מוכרים כדורים לבנים שלא נקראים נפטלין ויש להם את אותו אפקט

• הוסף לסימניות
K600 מעולה כבר כמה שנים, ומומלץ ע"י הרב ויא .

• הוסף לסימניות
לי יש בחילה כשאני רק שומע על "נפתלין" להורי בכל ארון היו עשרות כדורים כאלו, וכל דבר שהגיע מהם היה לזה ריח של נפתלין...

אני עושה כמו שכתב START, וזה מעולה, אין חרקים ואין כל בעיה.

החשוב במיוחד זה ללפף מספר פעמים עם ניילון נצמד (ניתן לרכישה בחנות טמבור וכו') לא לאוכל אלא למשטחים, קרטונים וכו'.

• הוסף לסימניות
לי יש בחילה כשאני רק שומע על "נפתלין" להורי בכל ארון היו עשרות כדורים כאלו, וכל דבר שהגיע מהם היה לזה ריח של נפתלין...

אני עושה כמו שכתב START, וזה מעולה, אין חרקים ואין כל בעיה.

החשוב במיוחד זה ללפף מספר פעמים עם ניילון נצמד (ניתן לרכישה בחנות טמבור וכו') לא לאוכל אלא למשטחים, קרטונים וכו'.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה