איפה משיגים סל לעגלת תאומים בייבי גוגר?

• הוסף לסימניות
עגלת תאומים שחורה שהסל ירד לניקוי ונעלם בחדר המדרגות ): יש למישהו מידע איפה אפשר להשיג וכמובן מה שיותר זול. תודה רבה!

• הוסף לסימניות
בחברה עצמה.. היי סטנדרט (כמובן אם קנית בארץ)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נעמי ברקאי;988451:
בחברה עצמה.. היי סטנדרט (כמובן אם קנית בארץ)

מה זה אומר בחברה, להזמין מהאתר שלהם? העגלה נקנתה בארץ. מה זה היי סטנדרט?

• הוסף לסימניות
הם היבואנים של ביבי ג'וגר בארץ יש לך אחריות על העגלה לכל החיים והם גם מוכרים חלקי חילוף. יש סיכוי שישלחו לך חינם ואם לא אז בתשלום ודאי אפשר.
שירות עד הדלת. זה מדהים החליפו לי כבר פעמיים גלגלים ופעם אחת את הגומי שבידית

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נעמי ברקאי;988591:
שירות עד הדלת. זה מדהים החליפו לי כבר פעמיים גלגלים ופעם אחת את הגומי שבידית

אני בדיוק מתעניינת, תוכלי לשתף אותי?
יש לך אחריות? או ששילמת להם? כמה?
הם שלחו לך גומי חדש לידית? איך הלבשת אותו על הברזל?

תודה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sh12;988596:
אני בדיוק מתעניינת, תוכלי לשתף אותי?
יש לך אחריות? או ששילמת להם? כמה?
הם שלחו לך גומי חדש לידית? איך הלבשת אותו על הברזל?

תודה

האחריות היא לכל מי שקונה בארץ בחנות מורשית (רשימת החנויות באתר שלהם)
התקשרתי אליהם (הטלפון באתר)
לקחו את הפרטים מס' שכתוב על השילדה וכו' ותוך יומיים דפקו לי בדלת עם הריפוד החדש הוא מגיע עם רוכסן להלבשה.

• הוסף לסימניות
תודה נעמי.
אני קניתי עגלה יד שניה ולכן אין לי אחריות,
היה שווה, היא נראית חדשה לגמרי מלבד קרע קטן בידית...
וקרע כזה אני רואה כמעט בכל העגלות של ביבי ג'גר ולכן מאד עניין אותי כיצד הם מחליפים.
מה שמענין יותר שאם זה שרות בחינם, אז למה אני רואה ברחוב כ"כ הרבה ידיות עם גומי שחוק?

• הוסף לסימניות
כ"כ נהניתי מהשירות שמתי שגלגל אחד עשה בעיות (סיטי מיני 4 גלגלים) ושלחו לי חדש אבל משום מה הוא לא היה זהה לשני התקשרתי אליהם ומיד שלחו לי עוד אחד מאותו סוג!! הכל בחינם עד הבית.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sh12;988606:
תודה נעמי.
אני קניתי עגלה יד שניה ולכן אין לי אחריות,
היה שווה, היא נראית חדשה לגמרי מלבד קרע קטן בידית...
וקרע כזה אני רואה כמעט בכל העגלות של ביבי ג'גר ולכן מאד עניין אותי כיצד הם מחליפים.
מה שמענין יותר שאם זה שרות בחינם, אז למה אני רואה ברחוב כ"כ הרבה ידיות עם גומי שחוק?

דבר ראשון גם על יד שניה אם נרכש בחנות מורשית יש לך אחריות לכל החיים. כדאי לבדוק עם המוכר.
דבר שני הרבה לא יודעים שיש אפשרות להחליף גומי או שלא יודעים שיש אחריות...
התאומים בייבי ג'וגר שלי היא יד שניה והמוכר אמר לי שקנו ממוצצים והחליפו לי שם גלגל קדמי בלי בעיות (היה נתפס על מצב ישר)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה