איפה משיגים עלי כותרת של ורדים (לחתונה!)

• הוסף לסימניות
היום (!!!) החתונה של אחותי
(השמלת כלה של השושבינה שלי יצאה מדהימה, אין שושבינה יותר יפה מזו.. שמלת כלה אמיתית. תמונות בהקדם בע"ה..)

אני רוצה לתת לשושבינות ביד סלסלה עם עלי כותרת אדומים, שיפזרו בשביל של החופה..
סלסלאות השגתי מגמ"ח של אביזרים לחתונה, איפה אני משיגה עלי כותרת?
דחוף..

תודה

• הוסף לסימניות
קונה ורדים חיים ומפוררת..
או בחנויות של חד פעמי יש לקנות בכל מיני גוונים.
מזל טוב

• הוסף לסימניות
בחנות פרחים.
לנו נתנו בחינם... (כשבאנו לקחת את הזר...)

• הוסף לסימניות
במקס סטוק
ראיתי שמשהי קונה
גליל כמו של ניירות שעפים בבום
ועל העטיפה יש תמונה של עלי ורדים
ונראה לי שזה באמת כזה
לא היה לי זמן לבדוק

אולי לך יש :)

• הוסף לסימניות
שימי לב!
שושבינה לא מפזרת עלי שושנים אדומים למרות שזה מקסים אלה עלי כותרת של הפרחים שיש בסידור פרחים שבאולם.
מי שעושה את סידור הפרחים אמורה להכין לך סלסלאות עלי כותרת בגוון של הפרחים שהיא השתמשה בהם באולם וסביב כסא הכלה.
אדום בנסיבות מסוימות יכול ללכלך.

אוי ואבוי...הגליל שמפוצצים עם הפרחים/הלבבות/הדולרים לא מתאים לזמן החופה.
משתמשים בזה כאשר הזוג יוצא מחדר הייחוד או בזמן הריקודים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י judi2525;1164169:
שימי לב!
שושבינה לא מפזרת עלי שושנים אדומים למרות שזה מקסים אלה עלי כותרת של הפרחים שיש בסידור פרחים שבאולם.
מי שעושה את סידור הפרחים אמורה להכין לך סלסלאות עלי כותרת בגוון של הפרחים שהיא השתמשה בהם באולם וסביב כסא הכלה.

לא הבנתי, מה הבעיה עם השושנים האדומים? אין לי איך להשיג את המעצבת עכשיו..

• הוסף לסימניות
אדום לפני החופה?
לא הולך.
אם כבר לבן, שמנת, אפרסק
ויכול להיות המעצבת מפזרת עלי כותרת זה מאד הולך.
ומזל טוב כמובן!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י judi2525;1164169:
שימי לב!

לא אמרתי להשתמש בבום
להוציא לתוך שקית אשפה
ולהשתמש

• הוסף לסימניות
למה לי יש בראש שצריך אדום דווקא? מה הבעיה באדום? זה משתלב כל כך יפה עם השביל הלבן..

• הוסף לסימניות
ראינו לבנים, ראינו אדומים.
כל אחד מה שמתחשק לו.
וזה לא סותר את מה שמעצבת הפרחים מפזרת על השביל

• הוסף לסימניות
את כמעצבת על צריכה לדעת שכל הפרחים באולם צריכים להיות באותו צבע אם אין אדום אז גם לא זורקים אדום :)

הילדות זורקות את עלי הכותרת לפניהם, הם הולכות עם מקסי ודורכות על העלים, כאשר הם מתקדמות המקסי גורר את העלים שדרכו עליהם, בסוג מסוים של עלים זה מכתים להם את השמלה ואח"כ את את המקסי הבא בתור של הכלה..

המעצבת אמורה להיות עכשיו באולם ולעבוד לא? תבקשי ממנה כמה ראשים של פרחים, זה ממש מקובל.

מזל טוב.

• הוסף לסימניות
אם כבר - איך הולך ה'טקס' הזה בעצם?
הבנות הולכות אחרי החתן ולפני הכלה? פעם ראשונה שלי פשוט :)

לגבי המעצבת - אני לא יודעת אם קיימת אחת כזו בכלל.. לא הזמינו מעצבת, אלא האולם מעצב (זה אולם ברמה מאד מאד גבוהה..)

• הוסף לסימניות
אמנם רואים את הטקס הזה במחוזותינו, אבל לצערינו הוא שאול מהגויים ובכלל לא נראה לי מומלץ.
וסליחה אם הקפצתי מישהו...

• הוסף לסימניות
השושבינות הולכות אחרי הכלה - מאז שהיא קמה מהכיסא, עד החופה.
(אם יש לכלה שובל, צריך ג"כ שושבינות שירימו אותו)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 4321;1164203:
השושבינות הולכות אחרי הכלה - מאז שהיא קמה מהכיסא, עד החופה.
(אם יש לכלה שובל, צריך ג"כ שושבינות שירימו אותו)

הן לא אמורות לפזר את העלי כותרת לפני הכלה?
(לבת שלי בעצמה יש שובל שהיא צריכה שירימו לה.. ;) )

• הוסף לסימניות
אצלנו, הבנות הלכו אחרי הכלה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י judi2525;1164186:
את כמעצבת על צריכה לדעת שכל הפרחים באולם צריכים להיות באותו צבע אם אין אדום אז גם לא זורקים אדום :)

הילדות זורקות את עלי הכותרת לפניהם, הם הולכות עם מקסי ודורכות על העלים, כאשר הם מתקדמות המקסי גורר את העלים שדרכו עליהם, בסוג מסוים של עלים זה מכתים להם את השמלה ואח"כ את את המקסי הבא בתור של הכלה..

המעצבת אמורה להיות עכשיו באולם ולעבוד לא? תבקשי ממנה כמה ראשים של פרחים, זה ממש מקובל.

מזל טוב.

אז דיברתי עם המעצבת של האולם, אין לה פרחים בשבילי, וששאלתי אותה באיזה צבע היא מעצבת, היא אמרה לי שזה לא משנה, שזורקים בד"כ עלי כותרת אדומים או סגולים או משהו כזה..

• הוסף לסימניות
לא ארגנת איזה שושבינה לבת שלך?

• הוסף לסימניות
:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה