איפה משיגים קופסא מהסרטים?

• הוסף לסימניות
איפה אפשר לקנות קופסא שכשפותחים אותה קופצת בובה (שמחוברת לקפיץ)?
אני צריכה כזאת די דחוף,
וכל מידע יעזור לי
תודה!

• הוסף לסימניות
אולי בכל זאת מישהו יודע ויוכל לעזור לי?
אם בזכותכם אמצא קופסא, אשתף אתכם במטרה ובתוצאות (בל"נ).....!!!!!
:) :) :)

• הוסף לסימניות
אני יכולה לברר לך, אנסה עוד מעט

• הוסף לסימניות
חפשי Jack in the box

• הוסף לסימניות
אם אחפש באנגלית אמצא חנויות באמריקה...

• הוסף לסימניות
בב"ב, בכתר הרימון ליד יש חסד יש חנות עם הרבה דברים מענינים,
מוכרים את זה שם ב-15 ש"ח.
זה קופסה אדום זמש, ובובה קופצת בצבע אדום ויש גם מנגינה ברקע.

• הוסף לסימניות
וואוו!!! תודה!!!!!!!!!!
איזה גודל הקופסא בערך?

• הוסף לסימניות
קופסה ריבועית אני חושבת שבין 4 ל5 ס"מ - אם אני זוכרת טוב

• הוסף לסימניות
ואיזה סוג בובה? סליחה על הטרטור, פשוט אני מירושלים, ואיכשהוא אסע במיוחד כנראה :)

• הוסף לסימניות
אני לא זוכרת, אני יכולה לבדוק בבית אחה"צ אם יש לנו את זה עדיין, אם כן תשאירי לי טלפון ואתקשר אליך כשאהיה בבית.

• הוסף לסימניות
052-7128745. תודה תודה תודה תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה