כללי איפה משיגים תמונות ישראליות?

• הוסף לסימניות
אני מעוניינת בתמונות ישראליות ,
תמונה של בנק ישראלי, דרכון ישראלי וכדו'.

את התמונות אני צריכה לשימוש מסחרי. באיכות סבירה (לא נמוכה )
איפה אני יכולה להשיג תמונות כאלו?

תודה למגיבים.

• הוסף לסימניות
אימג'בנק ישראל (גטי אימג'ס)
יקרים מאוד, אבל.

יש להם תחקירן תמונות שאת שולחת לו מייל עם הבקשה ותוך כמה דקות הוא מפנה אותך לתמונות המתאימות.

• הוסף לסימניות
תודה.
אשמח לשמוע על עוד - זולים יותר,
אני לא צריכה איכות הכי גבוהה. (התמונות די קטנות)

• הוסף לסימניות
יש אתר נחמד עם תמונות ישראליות. חינמי.
אין לי מושג אם יש שם את מה שאת צריכה, אבל אפשר לנסות.
כמו כן- אין לי מושג לגבי צניעות האתר...
http://www.pikiwiki.org.il/ אתר פיקיוויקי

• הוסף לסימניות
חינמי שלא יעלה לי ביוקר (זכויות לא ידועות וכדו')?
אני צריכה לשימוש מסחרי,
ומעדיפה לדעת לפני שאני מבקשת שיפתחו לי בנתיב

תודה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י די;654819:
חינמי שלא יעלה לי ביוקר (זכויות לא ידועות וכדו')?
אני צריכה לשימוש מסחרי,
ומעדיפה לדעת לפני שאני מבקשת שיפתחו לי בנתיב

תודה!

אני מעתיקה לך את תנאי השימוש:

איזה שימוש מותר לעשות בתמונות הכלולות במאגר?
התמונות שנתרמו למאגר נמסרו תחת רישיון מסוג Creative Commons ייחוס 2.5 ישראל. בהתאם לרישיון זה הנכם רשאים : לשתף, להעתיק, להפיץ ולהעביר את היצירה וכן לעבד את היצירה. כל זאת, בתנאי שתייחסו את התמונה (תיתנו קרדיט) באופן המצוין על-ידי בעל הזכויות. בכל שימוש חוזר או הפצה של התמונה עליכם להבהיר לאחרים את תנאי הרישיון הללו. ראו גם "שימוש חופשי"

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה