דרוש מידע איפה מתחתנים???

• הוסף לסימניות
חתונה בעוד פחות מחודש. נשמח לקבל רעיונות

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • הוסף לסימניות
כדאי עוד לחכות עם מקום כל שבוע זה יכול להשתנות יש דברים לא צפויים גם במדיניות וגם במציאות
בשבוע האחרון מאמין שתמצאו מקום בעז"ה רק תכתבו בהזמנה מס' טלפון לעדכון

• הוסף לסימניות
בבית שמש יש אוהלים שהקימו במיוחד בשביל זה
דוד שלי התחתן שם והיא מדהים

• הוסף לסימניות
תודה לך:)

• הוסף לסימניות
והעיקר שיהיה במזל"ט בעתו ובזמנו עם הרבה שמחה ואושר לעד!

• הוסף לסימניות
0534174610
0548422207
זה נקרא חידר קדושת לוי ברחוב רשבי 19
מי שהביא לי לא זוכרת להגיד לי איזה מספר זה של האולם ואיזה של הקיטרינג
אז פשוט תתקשרי ותשאלי
הרבה הצלחה
והמון מזל טוב

• הוסף לסימניות
0534174610
0548422207
זה נקרא חידר קדושת לוי ברחוב רשבי 19
מי שהביא לי לא זוכרת להגיד לי איזה מספר זה של האולם ואיזה של הקיטרינג
אז פשוט תתקשרי ותשאלי
הרבה הצלחה
והמון מזל טוב
תודה אני יברר

• הוסף לסימניות
באיזור בני ברק פתח תקווה נתניה יש משהו שמכירים?

• הוסף לסימניות
חוץ מזה יש עוד משהו שמכירים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה