בכיף... נזכור אותךאשמח להצטרף אליך לכמות בשביל תיק אחד...![]()
מצטרפת גם לתיק של טומי אחדשלום,
אשמח לדעת איך אפשר להשיג כמות של תיקי קיפלינג וטומי במחירים טובים
אני יודעת שיש מכירה בירושלים של תיקי מותגים בזול. אם יש למישהו מספר שלהם
או שמות של סוכנים זה ממש יעזור לי
מה הכוונה מותגים מוסתרים? חיקויים?אני הזמנתי ממותגים מוסתרים
מצטרפת גם...מצטרפת גם לתיק של טומי אחד![]()
איפה?? למה אני לא מוצאת? יש לך אולי קישור?אני הזמנתי ממותגים מוסתרים מאלי אקספרס בדיוק אחד על אחד כולל הכיתוב אותו דברררר
תרשמי באלי אקספרס תיק קיפלינג תמצאי... וגם זה לא יקר....
אם יש בעיה תפני באישי
מצאת את המכירה? אם כן אשמח לפרטיםשלום,
אשמח לדעת איך אפשר להשיג כמות של תיקי קיפלינג וטומי במחירים טובים
אני יודעת שיש מכירה בירושלים של תיקי מותגים בזול. אם יש למישהו מספר שלהם
או שמות של סוכנים זה ממש יעזור לי
זה עולה שם יותר ממאתיים חמישים?איפה שמוכרים בעזרת תורה שיש שם גם חצאיות וכולי אז ניראה לי פתוח, אבל זה לא כזה זול, הם מזמינים באינטרנט ומוכרים בעוד כמה עשרות(בערך) שקלים, הכי זול להזמין
באזורזה עולה שם יותר ממאתיים חמישים?
באזור
בכמה??יש עכשיו קיפלינג סוף הדרך באושר עד
רוצי לשמגר יש שם חטיפות, הייתי שם אתמול, דגמים מהממים
הבנתי שיש בעוד סניפים
כמה עולה לשלוח בחבילס? כי באמזון זה עולה עוד 60 דולר חוץ מהתיק וזה כבר לא שווה ליאם שם זה חיקוי, אז עדיף כבר להזמין מקורי באמזון והמחיר שם הוא באיזור ה50$ +- ולשלוח דרך @חביל'ס
Amazon.com | Kipling Women's City Pack Backpack, Slate Grey, One Size | Casual Daypacks
Buy Kipling Women's City Pack Backpack, Slate Grey, One Size and other Casual Daypacks at Amazon.com. Our wide selection is eligible for free shipping and free returns.amzn.to
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים