איפה ניתן להשיג מקש עכבר במקלדת של DELL מחשב נייד

• הוסף לסימניות
היי כולם,
נפל לי המקש של העכבר במקלדת של מחשב נייד של DELL
זה מחשב של העבודה שלי ואני חייבת להשיג את המקש הזה
מישהו יודע איפה אני יכולה להשיג אותו??
בבקשה זה מממש חשוב לי
תודה רבה

• הוסף לסימניות
ברוב המקרים אין אפשרות להחזיר
תכתבי את הדגם של המחשב ואני ינסה לבדוק לך אייך הכי זול לסדר את זה

• הוסף לסימניות
זה הדגם המדוייק??????
בדגם הזה זה מסובך תהיו חייבים טכנאי שיחליף כי זה מקלדת משולבת
(יש מחשבים שהמקלדת נפרדת ואפשר להחליף אותה מבחוץ עניין של שתי ברגים ויש כאלו שהמקלדת היא עם ניטים בתוך הפלסטיק העליון של המחשב- כמו הדגם הזה)

• הוסף לסימניות
לא ,אני צריכה רק את החלק הזה.. זה גומי כזה זה בטוח מתחבר
השאלה היא אם אפשרי לקנות אותו איפשהוא..

• הוסף לסימניות
תצלמי את מה שנפל... מאיפה נפל

• הוסף לסימניות
1678570825695.jpeg

• הוסף לסימניות
גם לנו נפל פעם בכזה מחשב ולצערי נאלצנו להסתדר בלי המקש.
היה די מרגיז.
למה שלא תחברי עכבר?

• הוסף לסימניות
לא הצלחתם להשיג אותו?
זה לא ענין של להסתדר ... הענין הוא שהמחשב לא שלי..

• הוסף לסימניות
לא הצלחתם להשיג אותו?
זה לא ענין של להסתדר ... הענין הוא שהמחשב לא שלי..
האמת היא שלא התאמצנו יותר מדי.
העדפנו להסתדר ככה מאשר להתחיל במסע חיפושים...
מאחלת לך שתמצאי מהר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה