איפה ניתן להשיג שקיקי סוכר קטנטנים

• הוסף לסימניות
מישהו יודע איפה אפשר להשיג שקיקי סוכר קטנטנים (מהסוג שמחלקים במטוסים)?

(או רעיון למזכרת אחרת חמודה, שקשורה למטוסים או טיסות)

תודה רבה.

• הוסף לסימניות
באיזה איזור?

בירושלים מוכרים בגבעת שאול בחנות שנקראת: הסל

מוכרים גם סוכר במקלות.

• הוסף לסימניות
הם נמצאים בגבעת שאול 23
יש לי סוכן שלהם בשם רמי 0524295278 תשאלי אותו קודם.

• הוסף לסימניות
יש ג"כ חנות בשם "גינדי" שם יש ה-כ-ל מהסגנון הזה, החנות נמצאת בירושלים ברח' אגריפס ליד קופ"ח מכבי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קשר כשר;1012505:
יש ג"כ חנות בשם "גינדי" שם יש ה-כ-ל מהסגנון הזה, החנות נמצאת בירושלים ברח' אגריפס ליד קופ"ח מכבי

נכון, יש להם מבחר רק צריך לבדוק את ההכשרים לא תמיד זה גלאט,
לא זכרתי את שם החנות אז לא ציינתי...

• הוסף לסימניות
בפעמית סטור

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י dem;1012912:
בפעמית סטור

כנ"ל אני קניתי בסניף בבני ברק אני מאמין שבשאר הסניפים יש ג"כ
קניתי שם מגבונים אישים ושמתי על זה מדבקה כרומו אם הכיתוב שרציתי
וגם סוכר, פלפל, יש להם מבחר גדול.

• הוסף לסימניות
תודה לכולכם. איפה יש פעמית סטור בירושלים? (אזור גאולה/מקורברוך /בר אילן וכו' לא תלפיות )​

• הוסף לסימניות
ברחוב בית הדפוס ליד גוטניק.
אני מאמינה שיש גם בחד פעמית בגאולה/בר אילן, תתקשרי.

• הוסף לסימניות
בעיקרון, בכל חנות של ח"פ יש גם את השקיקים של מלח/סוכר וכו'
אם יש צורך בכמות גדולה, זה משו אחר..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה