דרוש מידע איפה ניתן לפרסם ולהפיץ

• הוסף לסימניות
שמלה לאירועים שמעוניינים להשכיר הלאה.
בלי עלות כספית.
באילו אתרים/קבוצות/קטלוגים?

• הוסף לסימניות
יש גמח של השכרת שמלות
היא מוציאה אחת לכמה חודשים קטלוג של כל מה שנשלח אליה ללא עלות
נכון לעכשיו מינואר לא יצא קטלוג חדש
cataloggown זה המייל לרישום למתי שיצא קטלוג

• הוסף לסימניות
זה מה שחוזר:(
1751890098245.png

• הוסף לסימניות
הקפצה,
למישהו יש מידע, משהו?

• הוסף לסימניות
יש כמה וכמה קבוצות צא'טים של השכרת שמלות,
(מה שכן, הוא חסום בנטפרי).

• הוסף לסימניות
אפשר כאן בפרוג בלוח מודעות

• הוסף לסימניות
אני מחפשת מקום להשכרת שמלות במחיר שפוי, איפה אני יכולה למצוא? ניסיתי להיכנס לקישור ששמתן כאן והוא חוסם לי אותו (אין לי נטפרי)

• הוסף לסימניות
אני מחפשת מקום להשכרת שמלות במחיר שפוי, איפה אני יכולה למצוא? ניסיתי להיכנס לקישור ששמתן כאן והוא חוסם לי אותו (אין לי נט
לי יש כמה סטים של שמלות שתפרנו אם את רוצה תשאירי לי כתובת מייל

• הוסף לסימניות
laelazazrof שטרודל גמייל נקודה קום.

מחפשת ספציפית או בצבע סגול לילך או ורוד בייבי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה