דרוש מידע איפה ניתן לקבל מידע ספציפי על הסופה הקרבה

• הוסף לסימניות
קוראים לזה סופה כדי שאם יהיו הצפות או משהו בסגנון הם יוכלו הגיד אמרנו לכם.
ועכשיו קצת רצינות...
בגלל שיש חשש לרגעים מסוימים במערכת גשם הנוכחית לירידת גשמים בכמות שלא תואמת את הסטנדרט ויש חשש להצפות לכן זה נקרא סופה אבל אף אחד לא הולך לעוף ברוח או לקפוא מקור
חוץ מזה שבעיר כמו בני ברק שאין מערכת ביוב,
כל זרזיף מציף את הרחוב והרי זה סופה..

• הוסף לסימניות
פשוט מאד

זה היה ברור שהכותבת מורה.

זה תגובה ספונטנית לכל מורה בישראל (גם על זה שיומיים עובדים בחנוכה, ואם חלילה במלחמה עם איראן היו צריכים להשלים יום בחופש...)
יש להם רק חודשים חופש הגדול
זה לא מספיק

• הוסף לסימניות
רק מורות רוצות חופש בשישי? לא הבנתי?
או שרק הם דואגות לילדים בבית ספר במידה וחוזרים לבד או הפסקה בכיתות...

• הוסף לסימניות
שישי זה יום קצר ולא לומדים הרבה
אם את חוששת, אל תשלחי אותם...
מבינה אותך
אני לא אמא, עדיין

אני מורה
ובתור מורה זה אחריות, וקשה, וילדים עם בוץ נרטבים, ושלוליות, וקר, וחנוק בכיתה
רק מהצד הזה, לא קשור לעבודה ביום שישי, אני מתה על העבודה שלי בכללי.

אבל אם זה באמת לחיילים עשו כזה עוצר כי לא לקחת אחריות, אני שואלת מה איתנו...

אם הייתי אמא ברור שלא היייתי שולחת [ממליצה לכולכן...:p]

• הוסף לסימניות
רק מורות רוצות חופש בשישי? לא הבנתי?
או שרק הם דואגות לילדים בבית ספר במידה וחוזרים לבד או הפסקה בכיתות...
לא

מורות רוצות *גם* בשישי...

ואגב,
מחר כבר ממש לא מתוכננת סערה. היום זה השיא לפי התחזית

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• 1765456046662.png
    1765456046662.png
    KB 81.2 · צפיות: 25

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה