איפה ניתן לקנות בירושלים?

• פותח הנושא ov
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
כסא משרדי למחשב
בסביבות עד 500 ש"ח
תודה!

• הוסף לסימניות
תנסה בחנן מכשירי כתיבה,
ואולי בכלל כיוון אחר - חנויות יד שניה במאה שערים, כמה פעמים מצאתי שם מציאות, לפעמים פתאום מגיע כסא במצב חדש תמורת 100-300 ש"ח, ותוך יום הוא נקנה.

• הוסף לסימניות
תנסה בחנן מכשירי כתיבה,
ואולי בכלל כיוון אחר - חנויות יד שניה במאה שערים, כמה פעמים מצאתי שם מציאות, לפעמים פתאום מגיע כסא במצב חדש תמורת 100-300 ש"ח, ותוך יום הוא נקנה.

• הוסף לסימניות
בחנן אין משהו טוב, כסאות לא מאד נוחות,
ביד שניה במאה שערים אין עכשיו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ov;748559:
בחנן אין משהו טוב, כסאות לא מאד נוחות,
ביד שניה במאה שערים אין עכשיו.
רהיטי ידואב מאה שערים 14

• הוסף לסימניות
שוהם ברחוב פתח תקווה היו הכי זולים כשבררתי.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני קניתי לפני כמעט שנה באופיס דיפו ב500 ש"ח כיסא מעולה!!! פתחתי את העיניים...

• הוסף לסימניות
ace

• הוסף לסימניות
יש את גרפיטי בכנפי נשרים.
אני קניתי שם כסא וגם שולחן ואני מאד מרוצה.

• הוסף לסימניות
גם אני קניתי בגרפיטי, אבל אחרי כמה שנים כשהיינו צריכים כסאות למשרד ראיתי שהכי זול זה לקנות באינטרנט. יש אתר בשם GET IT, קנינו שם כסאות מעולים של ד"ר גב בסביבות ה- 500 ש"ח

והמשלוח - חינם

אז למה לשלם יותר?
לכו לחנות, בדקו איזה כסא טוב לכם ואח"כ הזמינו אותו באינטרנט בפחות כסף

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yosher2005;749195:
גם אני קניתי בגרפיטי, אבל אחרי כמה שנים כשהיינו צריכים כסאות למשרד ראיתי שהכי זול זה לקנות באינטרנט. יש אתר בשם GET IT, קנינו שם כסאות מעולים של ד"ר גב בסביבות ה- 500 ש"ח

והמשלוח - חינם

אז למה לשלם יותר?
לכו לחנות, בדקו איזה כסא טוב לכם ואח"כ הזמינו אותו באינטרנט בפחות כסף

לחצתי תודה במקום להגיב.. :eek:
מה שרציתי לומר:
אני לא חושבת שזה "ישר" לעשות דבר כזה. להכנס לחנות בשביל לבדוק ואז להזמין דרך האינטרנט..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קברניט;749216:
אסור ע"פ הלכה
אם אתה חושב לקנות בחנות אם יהיה יותר זול, אז מותר, אבל אם אתה בטוח שבאינטרנט יותר זול, ורק נכנס לחנות לבדוק הכסאות אז אסור, וזה אונאה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה