עזרה איפה ניתן לקנות לוח שנה לשנת תשפ"א עם הרבה סוגי זמנים (לא רק שקיעה וזריחה וכניסת שבת)

• הוסף לסימניות
אני רוצה לקנות קובץ ללוח שנה אבל עם הרבה סוגי זמנים
חצות
זריחה
סוף זמן קריאת שמע
סוף זמן תפילה
וכן אם יש מישהו שמוכר גם עם תאריכי יארצייטים של גדולי ישראל

אם ידוע לכם איפה אפשר לרכוש קובץ שכזה, כמובן פתוח לעריכה, אשמח שתיידעו אותי כאן

• הוסף לסימניות
אתה מתכוון תשפ"ב
לא?

לא יודע האם הפריסה הזו תתאים לך אבל זה כולל גם חצות היום, זריחה שקיעה, סוף זמן ק"ש מג"א, סוף זמן ק"ש גר"א ובעה"ת, סו"ז תפילה גר"א ובעה"ת, ועוד כמה זמנים

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
חזון שמים

ממליץ בחום - שירות מעולה!!!!

• הוסף לסימניות
אתה מתכוון תשפ"ב
לא?

לא יודע האם הפריסה הזו תתאים לך אבל זה כולל גם חצות היום, זריחה שקיעה, סוף זמן ק"ש מג"א, סוף זמן ק"ש גר"א ובעה"ת, סו"ז תפילה גר"א ובעה"ת, ועוד כמה זמנים

תשפ"ב כמובן
טוב ששמת לב לטעות

אני צריך פריסה חודשית
אבל עם כל רשימת הזמנים
שנה שעברה רכשתי את החודשי אצלך, אבל הלקוח רוצה השנה עם יותר פרטים

• הוסף לסימניות
ניתן לרכוש קובץ אקסל עם זמני היום מחברת חזון שמים - הם מכינים לכם קובץ מותאם אישית לפי הזמנים שתבחרו.

• הוסף לסימניות
אני כל שנה רוכשת את הבסיס אצל אברהם רחמים שהקובץ בנוי אצלו בצורה מדהימה
וגם אצלי הלקוח צריך זמנים של חזון שמים עם נתונים של המון זמנים והתאמות לכמה ערים בנפרד
אז אני רוכשת במקביל מחזון שמים את הזמנים הנצרכים והכל מגיע בטבלת אקסל מסודרת וממזגת את הנתונים לתוך המאסטרים של לוח השנה.

• הוסף לסימניות
תשפ"ב כמובן
טוב ששמת לב לטעות

אני צריך פריסה חודשית
אבל עם כל רשימת הזמנים
שנה שעברה רכשתי את החודשי אצלך, אבל הלקוח רוצה השנה עם יותר פרטים

ומה הבעיה להוסיף?

• הוסף לסימניות
אגב יש גם את MyZmanim שאפשר לקנות מהם טבלאות עם זמני היום

• הוסף לסימניות
גם אני לקוחה מרוצה של אברהם.
מומלץ.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לקוח ביקש ממני מגנט שתלוי עליו כניסת ויציאת השבת והמועדים
היכן אפשר להשיג את זה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה