איפה ניתן לקנות נגן הכי זול - לא משנה איפה בארץ

• הוסף לסימניות
לפחות 4 ג'יגה ועדיף יותר.

• הוסף לסימניות
בסין
קניתי 64 ג'גה ב35 שקל בערך

• הוסף לסימניות
אני חיפשתי נגן לבן שלי (10), לא רציתי לשלם יקר, אבל היה חשוב לי נגן טוב.
מצאתי ברשת "עזרה ואחוה" נגן 4 ג'יגה ב74 שקלים, לא סאנדיסק, אבל עובד מאד טוב. צריך לברר אם נשאר להם עוד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;1386849:
בסין
קניתי 64 ג'גה ב35 שקל בערך

את רצינית?
אני צריכה שהוא יהיה גם נגן שמע לא רק איחסון.

• הוסף לסימניות
כן, כן, עכשיו אני רואה שטעיתי. זה דיסק און קי, אבל נגנים גם מאוד זולים שם.

• הוסף לסימניות
אפשר להתחצף ולבקש ממך צילום מסך?
הקישור נפתח לי אבל בלי תמונה.
הגיוני כזה מחיר???

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי בן שימול;1387931:
אפשר להתחצף ולבקש ממך צילום מסך?
הקישור נפתח לי אבל בלי תמונה.
הגיוני כזה מחיר???
זה נגן בלי זיכרון בכלל.
מכניסים לו כרטיס זיכרון.
כמו"כ, הוא בלי מסך.
ועד כמה שזכור לי, באיביי יש בכמה סנט יותר זול.

• הוסף לסימניות
כרטיס זיכרון את גם קונה שם בכמה גרושים
ונכון, זה בלי מסך

• הוסף לסימניות
ברשת אייבורי אני קניתי
mp3 של חברת סאנדיסק במחיר לרצפה של 145 שקל אם אני לא טועה 4 ג'יגה
והוספתי לזה כרטיס זיכרון של 8 ג'יגה אם אני לא טועה ב22 שקל.
בסה"כ 167 שקל.
עשיתי חיפוש בזאפ וזה הכי זול שיצא.
בנוסף יש אחריות לשנתיים.
יש להם סניף בסגולה בפ"ת
סניף בזבוטינסקטי בפ"ת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה