דרוש מידע איפה נשמר ה"היסטוריה" שלי? במחשב או באינטרנט???

• הוסף לסימניות
יש לי בבית 2 מחשבים ניידים,
מחשב מס' 1 - אני גולשת עם WIFI - כמובן עם סיסמה חזקה.
מחשב מס' 2 - לא מיועד לגלישה..........

לאחרונה נכנסתי לאינטרנט דרך גוגל כרום עם מחשב מס' 2, והתפלאתי לראות ש"כל" הסיסמאות מופיע גם במחשב השני, כולל קיצורי דרך, רשימת ההיסטוריה וכד'.......

זאת אומרת שאם מישהו פורץ לי לWIFI יש לו גישה לבנק שלי / לקופת חולים וכל זה??

אני אשמח לדעת איך זה עובד?!

• הוסף לסימניות
לאחרונה נכנסתי לאינטרנט דרך גוגל כרום עם מחשב מס' 2, והתפלאתי לראות ש"כל" הסיסמאות מופיע גם במחשב השני, כולל קיצורי דרך, רשימת ההיסטוריה וכד'.......
לדעתי זה בגלל שהתחברתם לחשבון גוגל מחדש.
אבל בלי קשר גוגל יודעת עלינו ה-כ-ל.!!!

• הוסף לסימניות
אם הסיסמאות שמורות בחשבון הגוגל, לכאורה אם נכנסים לחשבון גם מהמחשב השני הן אמורות להשמר, לא? (אא"כ לא מפעילים סנכרון)
אז זה רק עם זה אותו חשבון גוגל?
אני אבדוק את זה......

הקיצורי דרך גם?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש לי בבית 2 מחשבים ניידים,
מחשב מס' 1 - אני גולשת עם WIFI - כמובן עם סיסמה חזקה.
מחשב מס' 2 - לא מיועד לגלישה..........

זאת אומרת שאם מישהו פורץ לי לWIFI יש לו גישה לבנק שלי / לקופת חולים וכל זה??

אני אשמח לדעת איך זה עובד?!
אם מישה ופורץ בהחלט הוא יכול להגיע להכלללללללללל ולכן צריך סיסמה טובה לWIFI
אבל מה שראית את כל הסיסמאות וכו זה כי זה שמור בחשבון גוגל שלך בכרום ושנכנסת בכרום השני לחשבון גוגל שלך זה מיד סיכרן את הכל

• הוסף לסימניות
אם מישה ופורץ בהחלט הוא יכול להגיע להכלללללללללל ולכן צריך סיסמה טובה לWIFI
אבל מה שראית את כל הסיסמאות וכו זה כי זה שמור בחשבון גוגל שלך בכרום ושנכנסת בכרום השני לחשבון גוגל שלך זה מיד סיכרן את הכל
אם אין לו את הסיסnה של גוגל, הוא גם יכול להגיע להכל?
רק דרך הWIFI?

יש לי סיסמה חזקה - בלי קשר למשהו - מה שיצא במקלדת משהו כמו 1h6GKWjc5etvdG3k

• הוסף לסימניות
רק דרך הWIFI?

אבל צריך לזכור את זה...
ואם גוגל שומר את זה זה לא עוזר כלום כי גם לפורץ יש גישה לסיסמאות...

• הוסף לסימניות
רק דרך הWIFI?

אם הוא יצליח לפרוץ למחשב (משהו שרחוק מאוד שיקרה עם כזה סיסמה)
אז הכל גלוי לו כמו שגלוי לך

• הוסף לסימניות
לכאורה.
מה זאת אומרת הקיצור דרך?
1655904946161.png

• הוסף לסימניות
אבל צריך לזכור את זה...
ואם גוגל שומר את זה זה לא עוזר כלום כי גם לפורץ יש גישה לסיסמאות...
יש אפשרות דרך תוכנה לשמירת סיסמאות ואז צריך לזכור סיסמה אחת ועושים אותה מאוד חזקה
ופותרים את הבעיות האלו

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה