מידע שימושי איפה עושים בדיקה סרולוגית?

• הוסף לסימניות
אני רוצה לדעת אם יש לי נוגדנים וכמה...
האם תדעו להחכים אותי איפה אפשר לעשות בדיקה ולקבל תוצאה מספרית?
באיזור בית שמש
תודה!

• הוסף לסימניות
האם זה נכון שכל הנבדקים בקופ"ח מכבי מקבלים תשובה שאין להם נוגדנים?
מישהו נבדק דרך הקופה וקיבל תשובה שיש לו נוגדנים?

• הוסף לסימניות
אני יודעת על כמה שעשו בדיקה סרולוגית במכבי וקיבלו תשובה חיובית.
אני הולכת לעשות מחר בעזרת ה' במכבי, מקווה לצאת חיובית....:rolleyes:

• הוסף לסימניות
שמעתי מרופא של מכבי שהפסיק לתת הפניות לבדיקות סרולוגיות
לטענתו כל ה120 בדיקות ששלח בשבוע אחד
יצאו שליליות וזה לא יתכן
חבל על הדקירה....
אצלנו בבית העלו רעיון שאולי אלה משלמים כסף על בדיקה סרולוגית זה כאלה שבטוחים ממש שעברו קורונה ורוצים על זה אישור, וכשהולכים לבדוק בקופת חולים זה בחינם, אז כל אחד רוצה והתוצאות בהתאם.
נקודה למחשבה....

• הוסף לסימניות
במאוחדת כמו ברוב קופות החולים יש אינטרס כלכלי להוציא כמה שיותר בדיקות שליליות.
היא אף הגדילה לאמר שאנשים שעשו באותו יום בקופה ובבית חולים קבלו בקופה שלילי ובבית חולים חיובי.
מסיבה פשוטה: ככל שלקופת חולים יש יותר שליליים היא מקבלת תיעדוף בחלוקת החיסוניים.
וככל שיש לה יותר חיסונים היא נותנת יותר שירות וכו'.
אחרי שסיימתי להתעצבן על מה ששמעתי וקבלתי גם שלילי שלחה לי חברה כתבה של "בחזית מדיה" שעשו על זה תחקיר ואכן כך הם פני הדברים ומשרד הבריאות חוקר כרגע את הנושא.
לפי הכתבה גם מי שהביא לקופה את התשובה החיובית לנוגדנים שקיבל מבית חולים סרבו להנפיק לו תעודת מחלים.
בקיצור, בלאגן!!!

• הוסף לסימניות
אצלנו בבית העלו רעיון שאולי אלה משלמים כסף על בדיקה סרולוגית זה כאלה שבטוחים ממש שעברו קורונה ורוצים על זה אישור, וכשהולכים לבדוק בקופת חולים זה בחינם, אז כל אחד רוצה והתוצאות בהתאם.
נקודה למחשבה....
מדברת על כאלה שחלו והחלימו.

• הוסף לסימניות
הורדתי מפה, למטה בצד שמאל פרטים.

קבצים מצורפים

• 1606213469566.png
    1606213469566.png
    1.7 MB · צפיות: 168

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה