מידע שימושי איפה עושים בדיקה סרולוגית?

• הוסף לסימניות
ביקשנו הפניה לסורולוגי
דרך האתר מהרופא (כלומר לא דיברנו איתו כלל, רק הודעה באונליין)
גם מכבי וגם מאוחדת
בני ברק (ציינו שזה עיר אדומה)
תוך 24 שעות היה לנו הפניה מוכנה

• הוסף לסימניות
אני במאוחדת, קיבלתי הפניה תוך כמה שעות אחרי בקשה מהרופא בלי שום שאלות,
אבל כמובן שהתשובה הייתה שלילית ללא מספרים
יש לי כמה חברים שעשו באסף הרופא
וקיבלו תשובות תוך יום כולל מספרים
המחיר באסף הרופא 150ש"ח

• הוסף לסימניות
ורק אני נפלתי על רופאה מרובעת ש"לפי ההוראות של משרד הבריאות לא עושים בדיקה סרולוגית למחלימים!"
וכן, אני יכולה להיות רגועה בטוח יש לי נוגדנים. מה לעשות שיש כמה בסביבתי שהחלימו, וחלו עכשיו שוב?
:confused:
נכון.
זו הוראה כללית.
לא עושים בדיקות לאנשים שחלו.

• הוסף לסימניות
אנחנו קיבלנו כל המשפחה הפניות - במאוחדת

ולפי מה ששמעתי הסיבה לכך שלא הרבה יוצאים חיוביים היא בגלל שבקופות חולים התוצאה חיובית רק אם יש נוגדנים בכמות גבוהה מאד וגם מי שעבר קורונה ממש לא בטוח שיש לו כמות כ"כ גבוהה של נוגדנים.
לכן מי שרוצה לדעת באמת צריך לעשות בדיקה פרטית...
איך עושים בדיקה פרטית?

• הוסף לסימניות
ילד אחרי ארבעה בידודים ללא מחלה, עשינו בדיקה סורולוגית במאוחדת ויצא שלילי.
זאת אומרת שהוא יצטרך להמשיך להכנס לבידוד מפעם לפעם ואנחנו נקרוס כי מדובר בילד אוטיסט.

איך עושים בדיקה פרטית?
בתודה מראש

• הוסף לסימניות
ילד אחרי ארבעה בידודים ללא מחלה, עשינו בדיקה סורולוגית במאוחדת ויצא שלילי.
זאת אומרת שהוא יצטרך להמשיך להכנס לבידוד מפעם לפעם ואנחנו נקרוס כי מדובר בילד אוטיסט.

איך עושים בדיקה פרטית?
בתודה מראש
באיזה עיר?

• הוסף לסימניות
יש לי מהמשפחה כמעט בכל קופה.
יש באתר יצירת קשר עם הרופא, תשלח דרך שם בקשה.

אתמול ביקשנו מהמזכירה במכבי הפניה לבן ששהה עם חולים מאומתים בישיבה ולא הסכימה להעביר לרופא אפילו בקשה
מה כתבתם בבקשה דרך האתר?

• הוסף לסימניות
שמעתי מרופא של מכבי שהפסיק לתת הפניות לבדיקות סרולוגיות
לטענתו כל ה120 בדיקות ששלח בשבוע אחד
יצאו שליליות וזה לא יתכן
חבל על הדקירה....
חלאס.
תפסיקו עם השטויות האלה.
אין להם שום אינטרס לדפוק אותכם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה