מידע שימושי איפה עושים בדיקת אנטיגן מפוקחת במקרה של חשיפה לחולה?

• הוסף לסימניות
קונים בבתי מרקחת וכדומה ומדווחים באתר משרד הבריאות או לרופא משפחה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
שמעתי שברח' הרב שך בבני ברק באיזור פיצוחי עפולה.

• הוסף לסימניות
זק"א מפעיל מוקדים מפוקחים בכל הארץ חינם

• הוסף לסימניות
בדיקות אנטיגן של מד"א מבוצעות בחינם לבעלי תו ירוק.

• הוסף לסימניות
הבדיקה נעשית במקום?
מה הכונה שזה מפוקח?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הבדיקה נעשית במקום?
מה הכונה שזה מפוקח?
ככל הידוע לי - הבדיקה אמורה להתבצע במקום
העניין שזה מפוקח - מדובר בבדיקת אנטיגן כזו שניתן לעשות גם בבית, אבל כדי שיהיה לה תוקף רשמי (לתו ירוק, פטור מבידוד וכו') היא צריכה להערך במקום מוסדר ומפקוח - כמו במקומות שהזכרתם - ולכן היא נקראת "בדיקת אנטיגן מוסדית"

• הוסף לסימניות
בב"ב במשואות עד השעה 22:00

• הוסף לסימניות
אין יותר בדיקות בקופ"ח?
אם אין באיזור מגורי
אני אמורה לנסוע???

*איך אני יודעת אם הילד רשום בבידוד?
(בעקבות חבר מהגן)

• הוסף לסימניות
אם יצאתי חיובית בבדיקת אנטיגן מפוקחת של מד"א,
הנתונים עוברים לקופת החולים שלי? כלומר - אהיה זכאית לתעודת מחלים בתום 10 ימים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה