דרוש מידע איפה עושים מבחן תאוריה לנהיגה בירושלים?

• הוסף לסימניות
רק תדעו שהנהלים השתנו ואין מה לבוא לעשות תאוריה בלי חתימה של משרד הרישוי לפני כן...
ממי שנכווה ברותחין

• הוסף לסימניות
צריך להוציא טופס ירוק, להחתים את הרופא משפחה ואת משרד הרישוי - מול קניון ישראלי בתלפיות, ועם זה לבוא לעשות תאוריה, אפשר להרשם ולשלם דרך האינטרנט ונראה לי שאפשר גם במקום.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
צריך להוציא טופס ירוק, להחתים את הרופא משפחה ואת משרד הרישוי - מול קניון ישראלי בתלפיות, ועם זה לבוא לעשות תאוריה, אפשר להרשם ולשלם דרך האינטרנט ונראה לי שאפשר גם במקום.
בהצלחה!
מאיפה אני מוציאה טופס ירוק?

• הוסף לסימניות
את צריכה ללכת לאופטיקה שמוציאה טופס ירוק, בירושלים יש בקניון מלחה את אופטיקה הלפרין ועוד אחת, לא זוכרת,
ומבקשת מהם להוציא טופס ירוק ואז את צריכה שאופטומטריסט יבדוק אותך, אני הוצאתי באופטיקה הלפרין ובמקום אפשר גם להיבדק, צריך לשלם 50 ש"ח. אח"כ את הולכת לרופא משפחה שיחתום על זה, ואח"כ למשרד הרישוי, ורק אחרי כל זה את יכולה להיבחן.

• הוסף לסימניות
את צריכה ללכת לאופטיקה שמוציאה טופס ירוק, בירושלים יש בקניון מלחה את אופטיקה הלפרין ועוד אחת, לא זוכרת,
ומבקשת מהם להוציא טופס ירוק ואז את צריכה שאופטומטריסט יבדוק אותך, אני הוצאתי באופטיקה הלפרין ובמקום אפשר גם להיבדק, צריך לשלם 50 ש"ח. אח"כ את הולכת לרופא משפחה שיחתום על זה, ואח"כ למשרד הרישוי, ורק אחרי כל זה את יכולה להיבחן.
הוצאתי את הטופס הזה כבר (לא ידעתי שזה נקרא טופס ירוק)
איפה אני מחתימה את משרד הרישוי? מה שעות קבלת קהל?

• הוסף לסימניות
ברח' התנופה 17, ירושלים
בית קרסו, תלפיות.
יש את קניון ישראלי ששם עושים את התאוריה וזה ממש ממול.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה