דרוש מידע איפה קונים את הבייבי מונסטרס איזי טווין 4 - במחיר טוב?ירושלים

• הוסף לסימניות
היי

אשמח לדעת איפה הכי כדאי לקנות את העגלת תאומים בייבי מונסטרטס איזי טווין 4?
עדיף בירושלים

תודה רבה

• הוסף לסימניות
מקפיצה
אשמח לשמוע אם אם מישהי ראתה במחיר טוב, לא משנה המיקום בארץ

• הוסף לסימניות
אנחנו עכשיו קנינו את העגלה הזאת.
קודם כל ממליצים בחום, עגלה פרקטית, צרה, נוחה וממש יפה!
אנחנו קנינו ב"בייבי סטאר" בבני ברק, הם מפרסמים אותה ב3.500 וזה נראה לי מחיר טוב, אפשר גם לנסות להשיג מחיר טוב בחנות גולד בייבי ברח' ירושלים.
אם רוצים גם להוסיף אמבטיות - שימי לב לנקודה חשובה:
באתר של בייבי סטאר הם מפרסמים שכל אמבטיה עולה 650, בטלפון שהתקשרנו אמרו לנו שזה עולה 800, התעקשנו שבאתר כתוב 650 ועשו לנו את זה במחיר ממש טוב!
ממה שידוע לי ב"בייבי סטאר" אפשר גם להשתמש למי שיש בתווים של "סוויש" וגם בתווים של מנוי פייס.
בהצלחה והרבה מזל טוב!!

• הוסף לסימניות
בחנות קינג בייבי ברחוב נחמיה בבני ברק אפשר להשיג את העגלה ב3,300, שזה מחיר ממש זול, אבל יש לקחת בחשבון שממה שהבנתי זה בלי אחריות, (אני לא בטוח, כדאי לברר) עם אחריות לא נראה לי שתצליחי להשיג במחיר כזה... בגולד בייבי וגם בבייבי סטאר אני יודע שיש אחריות רשמית מהחברה.
ואגב, באתר הרשמי של בייבי מונסטר'ס הם כותבים שרוחב העגלה הוא 67 ס"מ, בפועל אני חושב שהעגלה עוד יותר צרה, והיא סה"כ 65 ס"מ!

• הוסף לסימניות
חבל לקנות עגלה כ"כ יקרה
שיש עגלות אחרות שאולי לא זולות
אבל עולות הרבה פחות,
ויהיה מי שיאמר שיותר טובות.

• הוסף לסימניות
חבל לקנות עגלה כ"כ יקרה
אבל עולות הרבה פחות,
האמנתי לנאומים האלו לפני שקניתי טיולון, מתחרטת על זה עד היום, מתוך 5 חודשים זה היה 4 חודשים בתיקון (שבוע שימוש, חודש בתיקון, שבוע שימוש, חודש בתיקון וכו' וקנינו את זה מחוץ לעיר שזה עוד טעות שעלתה לנו ביוקר עם כל הנסיעות הלוך חזור), קנינו מאז טיולון מוכר ויקר יותר ונהנים מאוד.
תאומים קנינו בייבי מונסטרס אחרי הסיפור של הטיולון, וזה השקעה שהחזירה את עצמה, אני חורשת על זה ועולה מדרגות וכו' וזה כמו פלדה, לא נהרס לא נשבר שום תקלה מאז שקנינו, וזה נראה כמו חדש.

• הוסף לסימניות
אם רוצים גם להוסיף אמבטיות - שימי לב לנקודה חשובה
אגב לגבי אמבטיות קחו בחשבון שהם ממש פצפונות, זה עד גיל 3-4 חודשים גג, ביד 2 מוכרים את זה ממש בזול ובמצב חדש כי אנשים משתמשים בזה חודשיים שלוש ועוברים לטיולון. אנחנו קנינו אמבטיה יד שניה כמו חדשה ב200 ש"ח (ויש יותר זולות אפילו, רק שרצינו צבע מסוים)

• הוסף לסימניות
גולד בייבי בבני ברק עשה לי 3300 ואמבטיות ביד 2 חוץ מהברית לא יצא לי להשתמש בהם עדיין

• הוסף לסימניות
חבל לקנות עגלה כ"כ יקרה
אבל עולות הרבה פחות,
איזה לדוגמא? מחפשת עגלה לניו בורן ובת שנה ו 3 חודשים, עם אמבטיה.
מאונטיין באגי הבנתי שכבר לא מוכרים בארץ? ולא ראיתי עגלות נוספות מהסוג הזה יותר זולות או מומלצות מבייבי מונסטרס

• הוסף לסימניות
אנחנו קנינו ב"בייבי סטאר" בבני ברק, הם מפרסמים אותה ב3.500

בחנות קינג בייבי ברחוב נחמיה בבני ברק אפשר להשיג את העגלה ב3,300,
כולל אמבטיה או רק הטיולונים?
ועוד משהו, לא הצלחתי להבין האם אפשר לשים את הטיולון הפוך- לכיווני או רק לכיוון הנסיעה

• הוסף לסימניות
חבל לקנות עגלה כ"כ יקרה
אבל עולות הרבה פחות,
אנחנו בררנו ביסודיות את העניין, לא מצאנו עוד עגלות תאומים איכותיות בסדר גודל הזה במחיר הנ"ל,
(מאונטיין בייבי כבר א"א להשיג כמו שכתבו כאן) יש את עגלת ניאו שהיא גם מומלצת - אבל בלי אפשרות להוסיף אמבטיות, אמבטיות אפשר רק בבייבי מונסטרס, וגם אצלם רק בדגם של איזי טויין 4 ולא 3.

• הוסף לסימניות
כולל אמבטיה או רק הטיולונים?
ועוד משהו, לא הצלחתי להבין האם אפשר לשים את הטיולון הפוך- לכיווני או רק לכיוון הנסיעה
רק טיולונים, האמבטיות נמכרות בנפרד בכל המקומות.
ולגבי הכיוון של הטיולונים - אפשר רק לכיוון הנסיעה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה