איפה קונים בגדים לפגים??

• הוסף לסימניות
הבנתי שקרטרס כבר לא מביאים, בh&m גם יש קטנטנים אבל הם בשיפוצים.

מדובר על תאומים במשקל 1.5 ק"ג.

• הוסף לסימניות
אני קניתי באתר הזה - http://www.vertbaudet.com/En/ יש שם עכשיו הנחות. ומגיע תוך 5 ימים עד הבית.
מידה 54 (יש גם 50) וזה מצוין עד 2.5 קילו.
בבגדי גוף יש להם גם כותנה טהור אורגנית, שהם מאוד נעימים למגע גם אחרי הרבה כביסות.

נ.ב. לא מומלץ עם צוארון בכלל.

• הוסף לסימניות
בטוחה ששווה לך לקנות בשביל תקופה כל כך קצרה, כשבעזרת השם לא תצטרכי אפילו לילדים הבאים?
יש גמ"חים מצוינים ששווה לך לנסות קודם כל, אחד מהם בו נעזרנו בעבר - 0548436685 (ברמות ג' ירושלים)

• הוסף לסימניות
חבל להשקיע הם גדלים ציק צק
ועד 2500 לא כדאי בכלל לצאת איתם מהבית!!במיוחד בחום הזה
אבל אם את רוצה יש ברבי עקיבא חנות סמוך לקופת חולים כללית שיש להם עודפים של מותגים והם מביאים שם אוברלים פיצקלך ממש וזולים מאד

• הוסף לסימניות
יש חנות בבני ברק ליד אם וילד או מעייני הישועה (לא זוכרת בדיוק) בשם 'לתינוק', יש להם בגדים לפגים (גם של קרטרס)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עריכה נהדרת;n4968256:
פגים במשקל 1.5 עדיין בפגייה, לא?

אפשר להלביש אותם בבית חולים. וזה שווה מנסיון. האחיות מתמוגגות על אפרוחים לבושים :)
רק שימי לב שיש בתי חולים שלא מסכימים הרבה תיקתקים או רוכסן. שלא יקשה בטיפול.

• הוסף לסימניות
יש בשילב מידה שנקראת SNB (SMAILL NEW BORN) והיא מהממת על פגים אפילו ב-3.5 ק"ג, כי הם נשארים קטנטנים גם כשהמשקל עולה בעז"ה.

• הוסף לסימניות
הקטנה שלי נולדה 2 ק"ג, (מהבית חולים יצאה פחות ;) ) קניתי לה NB של נקסט, ישב עליה מעולה!

• הוסף לסימניות
של שילב אפילו הSMB גדול בכזה משקל.
גם לנו היו תאומים במשקל כזה-ביציאה מהבית חולים הלבשנו להם אוברולים מKEDS-שזה הניובורון הכי קטן אפילו יותר משל קרטרס.
ולאחר מכן יש גמ"ח בגדי פגים בגני הדר-פתח תקווה אם את רוצה אני אברר יותר פרטים
שיהיה במזל טוב ורק בריאות!

• הוסף לסימניות
וואו, איזו הענות, ממש התרגשתי!!

מדובר על אחותי שילדה פגים והם אכן בפגיה.
הבנתי שיש אפשרות להביא בגדים והם מלבישים אותם ומאוד בא לי לשמח אותה ולפנק אותה בבגדים מתאימים.

נראה לכן שהקטנים של נקסט יתאימו להם? ואיפה ניתן להשיג גופיות מעטפה?

תודה רבה לכולכן!!

• הוסף לסימניות
את הפגיות שלי הוצאתי מבית חולים במשקל 2.100 עם גופיות של הדר מרים - מידה nb (הכי קטן שלהם, ולא עולה בדר"כ על תינוקות במשקל סטנדרטי)

בגדים - שלחו לי מלונדון דברים מטריפים בגודל שעלה עליהם שבועיים בלבד, אמרה לי גם חברה שהלבישה את תינוקה בבית החולים במשקל של פחות מ- 1.5 ק"ג, שגם היא הביאה מלונדון (הההגדרה שלה - בגדים בגודל שלא עולים על בובה)
אם יש לך מי שיביא לך - מציון.

רק קחי בחשבון שאם התינוקים עדיין באינקובטור - לא נותנים להלביש אותם כלל, ויש בתי חולים שגם בעריסות לא מוכנים לאפשר בגדים ביתיים - כך ששווה לברר לפני שתקני.

• הוסף לסימניות
באיזה בית חולים הצוות כ"כ חסרי אחריות ומסכימים להלביש בגדים מהבית???

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ימל;n4968612:
באיזה בית חולים הצוות כ"כ חסרי אחריות ומסכימים להלביש בגדים מהבית???
בבתי חולים שיודעים שההרגשה של האמא זה חלק מהטיפול בתינוק :)

• הוסף לסימניות
בפגיה אצלינו- לא היה אף תינוק לבוש, לא העליתי על דעתי להביא להם בגדים...,
ואינקובטר בכל מקרה הם לא לבושים, גם באור (לצהובים) הם לא לבושים.

• הוסף לסימניות
השאלה שלי היתה רצינית מאד
באיזה בית חולים מסכימים להלביש לפגים בגדים מהבית, כדי לא להגיע לשם אם אצטרך ח"ו
יש לי מספיק נסיון עם פגים זעירים ומבינה בתחום של מניעת זיהומים אצלם וכו'.
אודה מאד לתשובה רצינית.

• הוסף לסימניות
למישהו יש נסיון עם שערי צדק? נותנים להלביש פגים? מאיזה שלב?
זה יכול לתרום כל כך לתחושה של האם!
זה הופך את הזערורי הזה ממטופל לתינוקי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ימל;n4968642:
השאלה שלי היתה רצינית מאד
באיזה בית חולים מסכימים להלביש לפגים בגדים מהבית, כדי לא להגיע לשם אם אצטרך ח"ו
יש לי מספיק נסיון עם פגים זעירים ומבינה בתחום של מניעת זיהומים אצלם וכו'.
אודה מאד לתשובה רצינית.

תראי, אני מבינה את השאלה שלך, אבל בגלל שהנושא קרוב גם לליבי עכשיו, לצערי, אני יכולה להגיד לך שמדובר באותו בית חולים בו ההורים+סבתות+סבות נכנסים לאותה פגיה, עם בגדים לגמרי לא נקיים ומחזיקים את אותו תינוק! ומביאים איתם שלל זיהומים אחרים גם. שום דבר לא סטרילי. ובכל מקרה לא מדובר בתינוקות בטיפול נמרץ או במצבים רגישים, שם לא יאפשרו להלביש בכלל.
אני חושבת שעם הגישה שיש היום בפגיות, הם ממש מתקדמים לקראת ראיית נפש גוף כמכלול בצורה הכי יפה. זה ראוי להערצה וחיקוי. ותזכרו מה שאני אומרת:
לא ירחק היום ויהיו אינקובטורים לאמא+תינוק.
שלא נצטרך

• הוסף לסימניות
בפגיה של סורוקה נותנים. כמובן שרק בעריסות.
והכניסה לשם בכלל בכלל לא פשוטה! גם להעביר כסא מחדר לחדר בתוך הפגיה לא נותנים.

וד.א. הם זכו בתואר בית חולים הגדול עם הכי פחות זיהומים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת