דרוש מידע איפה קונים בגד לברית בירושלים?

• פותח הנושא YAELJ
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
גיסתי רוצה לפתוח גמ"ח ומחפשת לקנות בגדים מיוחדים במחירים שפויים,
אפשרות גם לבגדים קלאסיים ולשדרג אותם בעצמה,
איפה כדאי לה לקנות?

• הוסף לסימניות
באזאר שטראוס
רבינוביץ

• הוסף לסימניות
רבינוביץ עוד קיים?

• הוסף לסימניות
נכון לעכשיו היא קנתה בגד בבאזר שטראוס ושידרגה באביזרים מסדקית
אם יש עוד רעיונות של מקומות לבגדים יפים במחירים של 150-250 ש"ח, אשמח!

• הוסף לסימניות
אני קניתי ברייצל -של minimi
וברבינובץ

• הוסף לסימניות
במוצצים תלפיות
ואולי גם בכל חנות למוצרי תינוקות כמו חסדי שמואל.

המלצה שלי, אם יש לבעלת הגמ"ח ידע בתפירה - להקטין את הבגדים לפרופורציות הנכונות לתינוק שנולד.
משום מה אפילו בגדי NB מיוחדים לברית נתפרים ענקיים, התינוק טובע בפנים ומאבד את כל החמידות.
בתיקון צריך לשים לב שהמכנסיים לא יהיו מידי צמודות.

• הוסף לסימניות
מהנסיון שלי (יש לי גמח לבגדי ברית) במכירות חיסול של קדס יש חליפות חמודות מבד נוח והן עולות 70% פחות מהמחיר שרשמת

• הוסף לסימניות
במוצצים תלפיות
ואולי גם בכל חנות למוצרי תינוקות כמו חסדי שמואל.

המלצה שלי, אם יש לבעלת הגמ"ח ידע בתפירה - להקטין את הבגדים לפרופורציות הנכונות לתינוק שנולד.
משום מה אפילו בגדי NB מיוחדים לברית נתפרים ענקיים, התינוק טובע בפנים ומאבד את כל החמידות.
בתיקון צריך לשים לב שהמכנסיים לא יהיו מידי צמודות.
תודה, אמסור לה!
מהנסיון שלי (יש לי גמח לבגדי ברית) במכירות חיסול של קדס יש חליפות חמודות מבד נוח והן עולות 70% פחות מהמחיר שרשמת
את מתכוונת בסוף עונה?

• הוסף לסימניות
את מתכוונת בסוף עונה?[/QUOTE]

יש מחירות עודפים של קדס ושם קניתי

• הוסף לסימניות
בקולקצית חורף היה לקידישיק בגד סריג מהמם בצבעים ורוד לבן ואפור (שני חלקים וחלק אחד)
מיד חשבתי שאם היה לי או במשפחה ברית הייתי קונה את זה, ואחרי זה משתמשת כבגד לשבת...

• הוסף לסימניות
KIDS CLUB ברחוב ראשית חכמה נדמה לי, בגאולה.
דולי בול ברחוב מלכי ישראל.
ליטל פרינסס ברב שפע.
במבי ברחוב מלאכי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה