איפה קונים בד לק?

• הוסף לסימניות
ב"קניון הבדים"
ברחוב רבי עקיבא פינת ירמיהו

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נעמהart;730911:
ב"קניון הבדים"
ברחוב רבי עקיבא פינת ירמיהו

את אומרת מידיעה?
חרשתי את החנויות בדים אך לשם עוד לא הגעתי

• הוסף לסימניות
לק אדום?גם לדוורים? בנחלת בנימין תמצאי ובמחיר זול. (במקום מגורי עולה 80 ש"ח למטר רוחב 1.40, בנחלת בנימין- 20 ש"ח)

• הוסף לסימניות
עד כמה שידוע לי בד''כ יש לו מבחר מאד יפה של בדי עור/לק וכד'
במיוחד לפני פורים.
אבל השנה עוד לא בדקתי, אולי תנסי להתקשר קודם...

• הוסף לסימניות
קניתי בקניון הבדים לפני שבוע

לק אדום ב28 ש"ח למטר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RMO;730926:
בנחלת בנימין תמצאי ובמחיר זול. (במקום מגורי עולה 80 ש"ח למטר רוחב 1.40, בנחלת בנימין- 20 ש"ח)

בקניון הבדים המחיר הוא גם בסביבות ה+20 ש''ח
אבל אל תתפסי אותי על המילה.....

• הוסף לסימניות
איפה זה קניון הבדים? אני פשוט לא בניברקית. ליד מה? איזה עוד חנות יש שם?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RMO;730942:
איפה זה קניון הבדים? אני פשוט לא בניברקית. ליד מה? איזה עוד חנות יש שם?

זה נמצא ליד מכבי, ממול מרכז ברנינה, רמילי,
קצת אחרי אורנג'.....

• הוסף לסימניות
דווקא אני מחפשת ירוק, עוד לא מצאתי, מי שיודעת איפה אפשר להשיג (בקניון הבדים יש רק אדום שחור לבן) אשמח לשמוע

• הוסף לסימניות
היום היתה אצלי מישהי שעשתה תחפושת עם בד לק ירוק ואמרה לי שהשיגה ברח' יפו

• הוסף לסימניות
לכל האלו שעשו דוורים איפה מצאתם כובעים לק אדום?

• הוסף לסימניות
בזכותכן קניתי לק אדום לחיפושית שלי... בקניון הבדים.. נראה מרשים ומדהים... לא חשבתי על הכיוון הזה בכלל אלא יותר משהו כמו רשת...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה