דרוש מידע איפה קונים דירה לזו"צ במחיר שפוי עד 900 אל"ש

אגב, אשמח לשמוע האם יש שם אפשרויות עבודה מסודרות
או שמגיעים ואחר כך בודקים מה יש?
כמו בכל מקום אחר שעוברים אליו אפ במרכז, מומלץ לבדוק אם יש עבודה\כולל בתחום\סגנון שלך ספציפית לפני שעוברים במקום לתת כותרות ולפתח סטיגמות על העיר בכלל ע"פ נתונים כלליים.

כמו בכל מקום אחר שעוברים אליו אפ במרכז, מומלץ לבדוק אם יש עבודה\כולל בתחום\סגנון שלך ספציפית לפני שעוברים במקום לתת כותרות ולפתח סטיגמות על העיר בכלל ע"פ נתונים כלליים.
לא הבנתי את ההודעה?
על איזו עיר אתה מדבר?
אשמח לשמוע מה הסגנון הספציפי שלי...
איזה סטיגמות...
אשמח אם תבהיר את עצמך...
אם מישהו הרגיז אותך כנראה התבלבלת בניק...

לא הבנתי את ההודעה?
על איזו עיר אתה מדבר?
אשמח לשמוע מה הסגנון הספציפי שלי...
איזה סטיגמות...
אשמח אם תבהיר את עצמך...
אם מישהו הרגיז אותך כנראה התבלבלת בניק...
שאלת אם יש עבודות
ובד"כ זה נושא בקהילות החדשות
(שמעתי שבק"ס בתחילת הדרך ששאלו אברך במה אישתו עובדת הוא ענה עובדת בלחפש עבודה...)
והוא ענה שגם במרכז צריך לדעת שיש עבודה
וגם בקהילות החדשות יש עבודות

שאלת אם יש עבודות
ובד"כ זה נושא בקהילות החדשות
(שמעתי שבק"ס בתחילת הדרך ששאלו אברך במה אישתו עובדת הוא ענה עובדת בלחפש עבודה...)
והוא ענה שגם במרכז צריך לדעת שיש עבודה
וגם בקהילות החדשות יש עבודות
לא ממש הבנתי.
אני מבין שהוא עצבני על מישהו או על כמה,
כל מי ששואל על עבודה חוטף ממנו....????

אני רוצה להציע את האופציה של חריש,
היא אומנם לא בטווח המחירים שכתבו כאן כי יש שם רק דירות חדשות, אבל התמורה ביחס למחיר היא עשרת מונים.

מיקום מרכזי ואסטרטגי על כביש 6 צמוד לעיר פרדס חנה
40 דקות מב"ב שעה וכמה דקות מירושלים
באזור 20 דקות מהעיר המתפתחת חדרה, קיסריה, יוקנעם, וכו'
30 דקות מנתניה, כפר סבא חיפה.

מעריכים יבנו בהמשך את מחלף חריש ואז זה יהיה עוד 7-10 דקות פחות לערי המרכז.
תחבורה כל 20 דקות לחדרה ולפרדס חנה
ועם זה אפשר להגיע גם לרכבת המהירה בבנימינה לתל אביב ולהמשיך גם לב"ב וירושלים
אוטובוסים 3 פעמיים לב"ב 9 פעמיים לירושלים, תל אביב קיסריה חיפה.
בקרוב יהיה פעימת תחבורה נוספת.

באמצע 2026 הולכים לחנוך 10 דקות מחריש בגן שמואל רכבת מהירה שתגיע תוך 20 דקות לראש העין.
מתוכננת גם רכבת מהירה (2031) מהעיר שתגיע ישירות לאלעד וירושלים
אושר בית חולים אזורי גדול עתידי בעיר.

יש שדרה מאד רחבה ויפה שחוצה את העיר לכל אורכה כמו רבי עקיבא של בני ברק (תוכננה כעיר חרדית)
עם מסחר מתפתח עם כל סוגי החנויות
ובנוסף למסחר במרחק של 5-10 דקות מחריש
בכרכור, פרדס חנה, גן שמואל מיקס חדרה.

בנוסף יש מסחר חרדי מפותח, קייטי (של משנת יוסף)
2 מעיין אלפיים גדולים (בחריש הם מאד זולים הם מתחרים של שופרסל ויקטורי וכו')
רמי לוי התחילו לבנות,קידי שיק, לידר, יידישקייט, שרייבר, פפאיה, שיא החשמל והמיזוג,
מאפית הודיה, פיצה שמש, סטורי העדה"ח ולנדא, מכולת חרדית, שווארמה, חנויות טלפונים,
תשמישי קדושה, חנות גנים חרדית, בגדי נשים, משנת יוסף, המכירה לקהילה מכירות שונות בבתים וכו'

רחובות רחבים ומפוארים, עשרות גינות יפות מאד מושקעות בכל רחבי העיר
התחילו כבר לבנות את אזור תעשייה ותעסוקה החדש חריש דרום,
יזמים זכו במגרשים רמי לוי הולך לבנות שם את המרלוג האזורי שלו אולם שמחות.
תעסוקה מגוונות בערי האזור קיסריה, חדרה, נתניה, היצע גדול בעיר הוראה וגננות (מערים אחרות באים לחריש)

מתגוררים בעיר 40,000 תושבים בעתיד היא תגיע ל 35 אלף דירות,
ע"פ הערכות 25 מתושבי העיר חרדים 40 דתיים, ס"ה 65 אחוז מתושבי העיר הם שומת"צ
קהילות ספרדיות מגוונות, 2 ליטאיות, פרושים, תולדות אהרן.
מגוון בתי כנסיות, העיריה הוציאה לאחרונה הקצאות לעוד 20 קרוואנים,
בקאולציה יש 9 נציגים מתוך 15, 4 חרדים 5 דתיים ואחד כללי.

והדובדבן שבקצפת זה המחיר אטרקטיבי ביותר
אפשר לקנות דירה 4 חדרים חדשה בנויה 95-100 מטר במיליון 350,000 בלבד!
כמו המחירים של דירות דומות בבית שאן...
כמעט כמו המחיר של דירה על הנייר בקבוצת הרכישה של עכו...

נערך לאחרונה ב:
היא אומנם לא בטווח המחירים שכתבו כאן כי יש שם רק דירות חדשות, אבל התמורה ביחס למחיר היא עשרת מונים.

מיקום מרכזי ואסטרטגי על כביש 6 צמוד לעיר פרדס חנה
40 דקות מב"ב שעה וכמה דקות מירושלים
באזור 20 דקות מהעיר המתפתחת חדרה, קיסריה, יוקנעם, וכו'
30 דקות מנתניה, כפר סבא חיפה.

מעריכים יבנו בהמשך את מחלף חריש ואז זה יהיה עוד 7-10 דקות פחות לערי המרכז.
תחבורה כל 20 דקות לחדרה ולפרדס חנה
ועם זה אפשר להגיע גם לרכבת המהירה בבנימינה לתל אביב ולהמשיך גם לב"ב וירושלים
אוטובוסים 3 פעמיים לב"ב 9 פעמיים לירושלים, תל אביב קיסריה חיפה.
בקרוב יהיה פעימת תחבורה נוספת.

באמצע 2026 הולכים לחנוך 10 דקות מחריש בגן שמואל רכבת מהירה שתגיע תוך 20 דקות לראש העין.
מתוכננת גם רכבת מהירה (2031) מהעיר שתגיע ישירות לאלעד וירושלים
אושר בית חולים אזורי גדול עתידי בעיר.

יש שדרה מאד רחבה ויפה שחוצה את העיר לכל אורכה כמו רבי עקיבא של בני ברק (תוכננה כעיר חרדית)
עם מסחר מתפתח עם כל סוגי החנויות
ובנוסף למסחר במרחק של 5-10 דקות מחריש
בכרכור, פרדס חנה, גן שמואל מיקס חדרה.

בנוסף יש מסחר חרדי מפותח, קייטי (של משנת יוסף)
2 מעיין אלפיים גדולים (בחריש הם מאד זולים הם מתחרים של שופרסל ויקטורי וכו')
רמי לוי התחילו לבנות,קידי שיק, לידר, יידישקייט, שרייבר, פפאיה, שיא החשמל והמיזוג,
מאפית הודיה, פיצה שמש, סטורי העדה"ח ולנדא, מכולת חרדית, שווארמה, חנויות טלפונים,
תשמישי קדושה, חנות גנים חרדית, בגדי נשים, משנת יוסף, המכירה לקהילה מכירות שונות בבתים וכו'

רחובות רחבים ומפוארים, עשרות גינות יפות מאד מושקעות בכל רחבי העיר
התחילו כבר לבנות את אזור תעשייה ותעסוקה החדש חריש דרום,
יזמים זכו במגרשים רמי לוי הולך לבנות שם את המרלוג האזורי שלו אולם שמחות.
תעסוקה מגוונות בערי האזור קיסריה, חדרה, נתניה, היצע גדול בעיר הוראה וגננות (מערים אחרות באים לחריש)

מתגוררים בעיר 40,000 תושבים בעתיד היא תגיע ל 35 אלף דירות,
ע"פ הערכות 25 מתושבי העיר חרדים 40 דתיים, ס"ה 65 אחוז מתושבי העיר הם שומת"צ
קהילות ספרדיות מגוונות, 2 ליטאיות, פרושים, תולדות אהרן.
מגוון בתי כנסיות, העיריה הוציאה לאחרונה הקצאות לעוד 20 קרוואנים,
בקאולציה יש 9 נציגים מתוך 15, 4 חרדים 5 דתיים ואחד כללי.

והדובדבן שבקצפת זה המחיר אטרקטיבי ביותר
אפשר לקנות דירה 4 חדרים חדשה בנויה 95-100 מטר במיליון 350,000 בלבד!
כמו המחירים של דירות דומות בבית שאן...
כמעט כמו המחיר של דירה על הנייר בקבוצת הרכישה של עכו...
למה זה לא מצליח לשכנע כמעט אף אחד ב5 שנים האחרונות???
זה אומר דרשני
הרבה מקומות אחרים גם אם דירות ישנות הצליחו ליצב שם שכונה או רובע חרדי ולסחוף לשם הרבה יותר משפחות מחריש[ טבריה, צפת, עפולה, הר יונה, נתיבות, אופקים ואפילו אני לא מאמין שאני כותב את זה עימנואל!!!]
הצליחו להביא לשם קהילות חרדיות גדולות [אני לא מדבר כבר על צפת ששם מכהן ראש עיר חרדי העיר ה8 בארץ!!!]בקיצור על זה צריך להתמקד ואם זה צריך להתמודד כי זה שזה קרוב לחדרה ונתניה כולם יודעים וזה שזה על כביש 6 [לא כזה נכון זה בערך 20 דק' מכביש 6 אבל לא משנה ] זה גם כולם יודעים בקיצור באו כולנו נחדש !!

סוף סוף הגיעו החרישניקים
ממש הייתם חסרים
חשבתי שהסכומים יגרמו לכם לא להגיע אבל התבדתי
אני ממליץ על חריש למי שזה בסכומים שלו
בלי כל ההסברים פשוט תלכו לראות הייתי שם שבוע שעבר ומאוד התרשמתי
אבל האשכול הזה מדבר על סכומים נמוכים יותר.

זה אומר דרשני
הרבה מקומות אחרים גם אם דירות ישנות הצליחו ליצב שם שכונה או רובע חרדי ולסחוף לשם הרבה יותר משפחות מחריש[ טבריה, צפת, עפולה, הר יונה, נתיבות, אופקים ואפילו אני לא מאמין שאני כותב את זה עימנואל!!!]
הצליחו להביא לשם קהילות חרדיות גדולות [אני לא מדבר כבר על צפת ששם מכהן ראש עיר חרדי העיר ה8 בארץ!!!]בקיצור על זה צריך להתמקד ואם זה צריך להתמודד כי זה שזה קרוב לחדרה ונתניה כולם יודעים וזה שזה על כביש 6 [לא כזה נכון זה בערך 20 דק' מכביש 6 אבל לא משנה ] זה גם כולם יודעים בקיצור באו כולנו נחדש !!

25 אחוז מתושבי העיר הם חרדים כ2500 משפחות. (כמעט יותר מכל הערים הנ"ל בכמות ובוודאי באחוזים)

חריש היא 4-5 דקות מכביש 6.

ראש העיר הנוכחי של חריש יוחאי פארגי' הוא יהודי דתי
מאד מכבד אשר נבחר ע"י 4 נציגים חרדים ו4 נציגים דתיים
הלוואי שגם ככה היה בערים אחרות

(השוואה לצפת, חריש היא עיר שבנויה ס"ה בערך 7 שנים צפת היא עיר בת מאות שנים...(מעניין בשניהם יש 40,000 תושבים) והתחרדות שלה לקחה בערך 30 שנה... אחרי שיחברו את חריש ישירות לכביש 6' היא תהיה 35 דקות מבני ברק, צפת היא שעה וחצי מבני ברק)

אני מוכן להיות עניני ולענות על שאלות עובדתיות, אבל לא סתם להתקשקש על דברים לא עניינים.
מי שלא רוצה ומעדיף את בית שאן טבריה אני מאחל בהצלחה!

25 אחוז מתושבי העיר הם חרדים כ2500 משפחות. (כמעט יותר מכל הערים הנ"ל בכמות ובוודאי באחוזים)

(השוואה לצפת, חריש היא עיר שבנויה ס"ה בערך 7 שנים צפת היא עיר בת מאות שנים...ההתחרדות שלה הייתה בערך 30 שנה, בשניהם אגב יש 40,000 תושבים, אחרי שיחברו את חריש ישירות לכביש 6' היא תהיה 35 דקות מבני ברק, צפת היא שעה וחצי מבני ברק)

אני מוכן להיות עניני ולענות על שאלות עובדתיות, אבל לא סתם להתקשקש על דברים לא עניינים.
פותח האשכול מחפש בפחות ממיליון.
מה יש לחריש להציע במחיר הזה?

(השוואה לצפת, חריש היא עיר שבנויה ס"ה בערך 7 שנים צפת היא עיר בת מאות שנים...בשניהם אגב יש 40,000 תושבים, אחרי שיחברו את חריש ישירות לכביש 6' היא תהיה 35 דקות מבני ברק, צפת היא שעה וחצי מבני ברק)

4 5 דקות מכביש 6 זה עובדתית לא נכון אני בדקתי בוויז וזה הראה לי 19 דק' אם אני זוכר משהו באזור וכל אחד יכול לבדוק מי צודק
הראש עיר הדתי הגיע לתפקידו לא לפני הרבה זמן למה הראש עיר הקודם התפטר ???.....
ומה הוא תכנן לעשות שם ליהדות החרדית [שבת וכד' אני רוצה שאתה תכתוב את זה ]
צפת היא עיר שבנויה מימות יהושע בן נון מה זה משנה החרדים התחילו להגיע לשם בהמוניהם לפני בערך כ10 שנים ואפילו פחות אני לא מתכוין על טיפטוף ז היה עוד בזמן הבית יוסף אני מדבר שהתחילו להגיע בהמוניהם וכיום צפת היא עיר עם הרבה מאוד אחוזים חרדים וריכוזים חרדים גדולים
ואושר 4000 יח"ד חדשות וההבנה פה בצפת שזה יפתח לצבור החרדי כ80אחוזים ו20 לציבור הדתי לאומי אני לא אומר מידע של רמ"י אלה ממה ששמעתי פה בצפת והזמן מהמרכז לא משנה כי אם אנחנו נוסעים בכביש 6 ויש פקקים אני ואתה נתקעים בזה
אז זה לא טענה הכי חכמה

• חחח
Reactions: 710

(השוואה לצפת, חריש היא עיר שבנויה ס"ה בערך 7 שנים צפת היא עיר בת מאות שנים...(מעניין בשניהם יש 40,000 תושבים) והתחרדות שלה לקחה בערך 30 שנה... אחרי שיחברו את חריש ישירות לכביש 6' היא תהיה 35 דקות מבני ברק, צפת היא שעה וחצי מבני ברק)

אמרת שאתה מוכן לענות על שאלות עובדתיות. יש לי בשבילך שאלה עובדתית וענינית.
האם יד2 משקף את המציאות או שיש להשיג דירות של מינימום 75 מטר (3 חדרים נורמאלית) בפחות ממיליון?
(לא תמיד יד2 משקף את המציאות. לפעמים הוא מראה שיש אבל זה בחורים נידחים, לפעמים הוא מראה שאין, אבל דווקא יש להשיג אלא שקהל המוכרים הוא לא מאלה שמפרסמים ביד 2.)

זה אומר דרשני
למה באמת?
שואלת ברצינות, לא כדי להקניט

למה באמת?
אני לא חושב שזה נקרא לא מצליח
היא מתחרדת אולי לא בקצב שאנשים רוצים
לפני 3 שנים חשבנו לעבור לשם והיה ליטאי 1 (זה לא היה רלוונטי מבחינת הגילאים של הילדים)
והיום יש חיידר ליטאי ובתי כנסת וכו'
אולי זה לא רץ כי סתם מאוד קשה להוציא זוגות מערי המרכז למקום שהוא לא מושלם...
(ואני מאוד לא אוהב את העליהום שהחרישאים עושים)
צריך לרדת לשטח כדי להחליט אם זה מתאים לכם או לא, אין דרך אחרת!

למה באמת?
שמעתי שהיו שם בלגנים בין 2 קהילות וזה הבריח אנשים מלהגיע - אני לא יודע אם זה נכון, אני כותב את זה כדי שהמקומיים יוכלו לאשר או להכחיש או לשתוק כי לא נראה לי שהם יכתבו את זה בעצמם,
לפי הפרסומים שראיתי הקהילה במקום היא בנשיאות ראש ישיבת חברון רבי דוד כהן שליטא אני לא יודע אם זה מראה על הסגנון שהוא יותר חברון....
ואני לא יודע אם זו קהילה אחת בנשיאותו או 2 קהילות - אשמח להבהרה
דבר נוסף המלחמות של ראש העיר "הקודם" בשבת גם הבריחו הרבה מאוד.
יש המון חרדים שמושקעים שם ומשכירים דירות לחרדים או לחילונים ... אני מכיר את הזוית מהעיר הזו יש לי במשפחה כמה שמושקעים שם.
לדעתי גם אם היו שם מחלוקות זה לא מונע מקהילה חדשה לגמרי להגיע, כמו קהילה חסידית או בוגרי ישיבה ליטאית אחרת שיגיעו במרוכז

זה ידוע שיש הרבה משקיעים חרדים שקנו שם גם עם צד לגור ורק בגלל שזה לא התפתח כמו שציפו נשארו משקיעים
ולא באו לגור אז אולי באמת הגיע הזמן שייתאגדו קבוצה של כ50 משקיעים ומעלה[שזה לא הרבה מידיי כי כפי הנראה יש מאות משקיעים חרדים] שיגיעו בבת אחת לגור בשכונה מסוימת ויעשו מזה פרסום ורעש וזה יגרור עוד משקיעים לעשות כך, וכך בקלות אפשר לשנות את הצביון שיהיה יותר חרדי בלי שצריך לשכנע אנשים לקנות, אלא פשוט מי שכבר קנה שיבוא לגור[רוווח נוסף שיהיה יותר דירות בעיר בבעלות חרדית שזה יותר משפיע על תדמית העיר] לדעתי זה דרך מצוינת להרים את הדיור החרדי בעיר בצורה משמעותית בלי מאמץ דרסטי או שיהיה אינטרס של בעלי פרויקטים וכדו' שכיום לצערנו זה לא כ"כ קיים בחריש. אשמח לתגובות,

הצעה לקהילת חריש:
אחרי עצירה של כמה שנים, אם רוצים שלאחר השינוי בראשות העיר, הזוגות הצעירים החרדים יחזרו לעיר,
צריך לעשות מעשה של פרסום, מעשה שיביא משפחות לראות את העיר.
בשביל זה צריך איזה מיזם עיסקי שיפרסם וישקיע.
להלן הצעה למיזם קל וזול שיכול להביא הרבה חרדים בסוכות לבקר בעיר.
אינה דומה שמיעה לראיה, אם יבואו משפחות לביקור תוך העיר זה יכול להביא מצטרפים חדשים לקהילה.

בדרך לצפון עוצרים בסוכת הענק בחריש

הסבר:
משפחה שרוצה לנסוע לצפון בסוכות, חסר לה סוכות לארוחות, וגם אפשר לצאת רק אחרי תפילת שחרית ארוכה של חול המועד עם ד' מינים, שאי אפשר לסחוב אותם לטיול.

הקהילה יכולה להקים סוכת ענק
כשבצידה משפחות מהקהילה יפתחו דוכנים למזון מהיר:
פלאפל/באגטים/פיצות ואפשר גם מתחם בשרי שווארמה וכדומה.
לצד הפרסום על הסוכה ודוכני המזון
מפרסמים את זמני התפילות החל מהנץ ועד למעריב בשעה מאוחרת,
כאשר הקהילה מציעה שירותי שמירה לד' מינים וכובעים וחליפות, בתשלום סימלי - דרך נדרים פלוס...
לצד הסוכה אפשר להקים לונה פארק נייד או אטרקציות נוספות לילדים.
שימשכו את המשפחות שתקועות בפקקים בכביש 6 גם בהלוך וגם בחזור.
משפחה שמגיעה לתפילה בנץ קונה ארוכחת בוקר קלה באחד הדוכנים
מצטיידים בקופסאות עם ירקות חתוכים ועוד דברים שאפשר לאכול מחוץ לסוכה - אכילת ארעי.
משאירה לשמירה במקום את הד' מינים והכובעים והחליפות וכך יוצאים לטיול
ובחזור במנחה מעריב אוכלים ארוחת ערב בסוכה... הילדים הולכים ללונה פארק ובסוף אוספים את הד' מינים ...

לכל הנ"ל המימון לא יקר מידי ומי שישקיע בדוכני המזון ובאטרקציות ישקיע בסוכה.
ואפשר תוך שבוע להרים את כל זה, רק צריך קצת מרץ...

אם תצליחו להשיג מימון מהמועצה אפשר לשדרג את זה לשמחות בית השואבה עם הופעות וכו'
שימשכו קהל רב.
בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....