דרוש מידע איפה קונים היום חליפות גברים יפות ואיכותיות בירושלים?

• הוסף לסימניות
אני חושב שעדיף לקנות חליפה בחנות סטנדרטית במחיר הוגן דוגמת 350\400 ש"ח כל חצי שנה מאשר במחירים של 700\1000 ש"ח כל שנתיים או יותר
א. הגיוון של החליפה
ב. ההיגיון של המחיר
ג. אם ח"ו נשפך על זה משהו או נקרע או נהרס איכשהו הצער ועוגמת הנפש קלים יותר
ד. מניסיון ברוב ככול המקרים החליפה מחזיקה יותר מחצי שנה ואף אחד לא שם לב שזה לא מהחנויות היקרות ויותר מזה הייתי צריך להוכיח לכמה שזה מחנות שפויה ואז הם אמרו איך מצאת את זו
ה. ובעיני ראיתי חברים שקנו מחנויות יקרות אבל הם לא יודעים להתלבש וזה היה נראה עליהם גרוע כי המוכר סיבב אותם העיקר שיקנו אצלו...

• הוסף לסימניות
אשמח לעזרה מהמבינים
אני מחפש חליפה צבע כחול בהיר עם דוגמא משהו בסגנון איכות של בגיר
פשוט אני לא מוצא בבגיר את הסגנון דוגמא הזה

• הוסף לסימניות
VACCI זה מותג שנמכר באקסוס והוא מעולה,
מה שכן המחירים די גבוהים ואין המון דוגמאות. ברמה שהגענו יום אחרי תחילת זמן אלול והיה רק מידה אחת מדוגמא מאוד טובה, והצפי שלהם לסחורה חדשה היה רק בפסח (או שפשוט שאלנו את המוכר הלא נכון :rolleyes: )
עכ"פ מומלץ -מומלץ

• הוסף לסימניות
החליפות במנטור ברמה גבוהה מאוד

לא קניתי את החנות וגם לא מתכונן לקנות,

זה שלמישהו מתוך לא יודע כמה לקוחות יצא צ'יפים לא אומר כלום
לכל חברה שמייצרת המון יש גם פשלות לפעמים (גם בבגיר יוצא צ'פים לפעמים) השאלה היא אם תבוא לחנות מה יגידו לך על זה,
במנטור אני יודע מנסיון אישי שלי ושל חברים שיש שירות גם אחרי הקניה, והמחיר שלהם שווה כל שקל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה