מידע שימושי איפה קונים "וייז" הכי בזול

• הוסף לסימניות
אני משתמש עם דרך המלך, ובינתיים הסינון מעולה

לגבי הכשרות שמעתי שזה לא טוב, וכן בקהילה שלי דרשו ממני להחליף את זה [ואני מקבל את זה ברצון ובשמחה]

ואני מתעניין לגבי מכשירים אחרים, ובנוסף להדרן ועסקן שמעתי את השם "דלתא" האם מישהו מכיר את זה? מה זה? איך זה עובד?

דלתא זה סינון פנימי של גור על סמארטפון.

• הוסף לסימניות
חברת סים כשר משווקת מכשיר במסגרת מיוחדת לבידול ממכשיר לא כשר
מחיר המכשיר 780 ש"ח, חודשי 25 ש"ח
להזמנות 088021818 או במייל sk088021818@ gmail.com

• הוסף לסימניות
לנו יש ווייז של דרך המלך כבר תקופה ארוכה
לא ראיתי שום בעיות בסינון
זה מכשיר עם וייז ופנגו בלבד
בלי חנות ובלי דפדפן
עובד מצוין - ולא שוחט את הכיס

• הוסף לסימניות
הם כן.
אולי יש סוכנים שמוכרים מכשירים שלהם.... (תקרא לזה איך שתרצה)

אחרי שהתקשר אלי סוכן של עסקן ושכנע אותי לקנות ממנו מכשירים לגמ"ח שלי, בררתי בגמח נוסף והוא אמר לי שהוא קנה לאחרונה את אותו מכשיר בדיוק עם הגנה של נטפרי ב-200 ש"ח פחות למכשיר.

אם יש פה מישהו שמעוניין בפרטים אני יכולה לברר בקלות.
אשמח מאד לשמוע פרטים

• הוסף לסימניות
אני מעוניינת במכשיר עם וויז וגם מצלמה בלבד יש להשיג כזה דבר? איפה? מה הכי מומלץ?
אשמח לשמוע ולהחכים...

• הוסף לסימניות
צירפתי תמונה של המכשירים
וזה המחירים:
הקטן עלה 420
הגדול 500
סים נטפרי ווייז בלבד 14 ש"ח ללא כל התחייבות.

מקווה שיביא תועלת, וכמובן אם עסקן\כל חברה אחרת מצליחה להתחרות איתם אשמח לדעת צפה בקובץ המצורף 941046
מכיר אישית את המוכר אפשר לסמוך עליו בעיניים עצומות בנאדם ירא שמיים והכי זול בשוק!!!

• הוסף לסימניות
לנו יש ווייז של דרך המלך כבר תקופה ארוכה
לא ראיתי שום בעיות בסינון
זה מכשיר עם וייז ופנגו בלבד
בלי חנות ובלי דפדפן
עובד מצוין - ולא שוחט את הכיס
גם אני לא נתקלתי בשום בעיה. אפילו מצלמה אין שם ולא נגן - רק וייז ופנגו.
אמנם אני לא מתעסקת יותר מדי עם המכשיר, וגם הילדים יודעים שאין להם מה לחפש שם כי אין שם כלום.
מה באמת יכולה להיות הבעיה? שאפשר לפרוץ אותו בקלות או משהו אחר?
שואלת באמת כדי לדעת כי אני לא רוצה להחזיק משהו בעייתי, אבל לא נתקלתי עד כה (שנה וחצי) בשום בעיה

• הוסף לסימניות
נטפרי זו חברת סינון ולא מתעסקת במכירת מכשירים.
מכשירים עם הסינון הטוב ביותר - הדרן ונתיב (היחידים עם אישור מועד הרבנים לענייני תקשורת)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה