דרוש מידע איפה קונים זכוכית להגנה על שידה או שולחן לפי מידה בירושלים?

• הוסף לסימניות
מחפשת להזמין זכוכית להגנה לריהוט - שידה ושולחן לפי מידה, איפה קונים ? איזה סוגים יש ? מה המחיר בערך ? כל מידע יעזור, תודה!

• הוסף לסימניות
קרמר, תלפיות

• תודה
Reactions: ext
  • הוסף לסימניות
נשברה לי דלת של ויטרינה.
מכירים זגג במודיעין עילית?

• הוסף לסימניות
מגיעים והוא עושה במקום לפי מידה?
יש רמות איכות בזכוכית וחיתוך יפה או שהכל אותו רעיון?
מתקשרים לפני ומזמינים(יכול להיות מוכן מהיום להיום)
אני חושבת שיש רמות גימור ושיוף אבל תתקשרו-1. 0527171454
2. 025323163

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע האם משטח זכוכית כזה באמת בטיחותי לשולחן ולא מחליק? איך מצמידים אותו?
וכמה יכול לעלות זכוכית בסיסי לשולחן 60*120

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע האם משטח זכוכית כזה באמת בטיחותי לשולחן ולא מחליק? איך מצמידים אותו?
וכמה יכול לעלות זכוכית בסיסי לשולחן 60*120
בדרך כלל לשולחן צריך זכוכית עבה
ולכך זה כבד ולא כ"כ יחליק
והמחיר יותר יקר בהתאם
לפי מה שזכור לי זכוכית בכזה גודל אבל עובי רגיל עלה לי משהוא באזור של 150
יש אפשרות להדביק עם דבק סופר 7 שקוף וכדומה
או לבקש שיעשה 4 חורים בפינות ולהכניס בורג עם מכסה יפה-כמו לזכוכית שתולה על הקיר...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה