דרוש מידע איפה קונים חולצות חלקות נשים

• הוסף לסימניות
איפה אפשר לקנות חולצות צנועות , לא צמודות ולא שקופות
חלקות
כמו חולצת בסיס אבל רחבות יותר...
מה שהולך היום
חיפשתי בחנויות ולא מצאתי...

• הוסף לסימניות
תודה על האשכול.
בדיוק חשבתי לפתוח כזה.
משהו שאפשר לצאת איתו החוצה כמובן.

• הוסף לסימניות
או אולי מישהי שזמינה פעם מאליאקספרס ויש לה קישור מומלץ?

• הוסף לסימניות
יש בשיין
הזמנתי בכמה צבעים ואני מאוד מרוצה
כבר אעלה את הקישור

• הוסף לסימניות
אני הזמנתי מטימו.
הגיע פתח צוואר גדול מידי והבד ניילוני יחסית.
בקיצור, לא שווה.

• הוסף לסימניות
איך הבד ? איכותי? כותנה?
פתח צוואר? לא שקוף ולא צמוד?
תודה
בד מעולה
פתח צוואר קצת פתוח, אז צריך לסגור.
אני לא קניתי בצבע לבן, כך שאני לא יודעת אם הוא שקוף.
הצבעים תכלת, ורוד ושחור מעולים

• הוסף לסימניות
חולצות בסיס מצאתי בפרסים במאה שערים 2 ב120, ממש נעימות אבל בסיס 0זה שיש לו מדריגה בכניסה)

• הוסף לסימניות
איפה אפשר לקנות חולצות צנועות , לא צמודות ולא שקופות
חלקות
כמו חולצת בסיס אבל רחבות יותר...
מה שהולך היום
חיפשתי בחנויות ולא מצאתי...
head over heals
אבל חובה למדוד קודם.
יש כאלה שנצמדות ויש כאלה שלא.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה