עזרה איפה קונים חצאית קלאסית טובה?

• הוסף לסימניות
אני מחפשת כבר תקופה ארוכה חצאית קלאסית שחורה, ישרה, יפה, גזרה טובה, לא רחבה מדי, נוחה, לא צרה מדי. לא קצרה מדי. בד שלא דוהה אחרי שתי כביסות, אבל שהמראה שלו לא יכנעאי. מידה 40 בערך.
היש דבר כזה?
היתה לי אחת משלאגר, קטנה עלי. אין להם את הדגם הזה שוב.
מעדיפה במודיעין עילית ואם לא בירושלים.

תודה לכל מידע עדכני!

• הוסף לסימניות
ואני אשמח למידע בדיוק לפי הדרישות הנל, אבל בבני ברק

• הוסף לסימניות
גם אני קונה בשמיז, גיזרה מחמיאה ובד טוב.
וכן, יש בירושלים, בגאולה ובסנטר 1

• הוסף לסימניות
מחירים? המידע נכון לתקופה האחרונה? זאת אומרת, בטוח יש שם?

• הוסף לסימניות
יש לך בברכפלד את LI&LA

• הוסף לסימניות
ולי יש דרישה נוספת- כיסים!!!
אני אוהבת שיש לי כיסים.

• הוסף לסימניות
מעדכנת לכל המחפשות שמצאתי חצאית טובה דווקא בקמי שואו.
גזרה נהדרת - לא צר מדי, לא רחב מדי, עם כפל מאחורה, לא קצר מדי, ארוך טיפונת, אולי אקצר מעט.
אין כיסים, למי ששאלה.
לגב יסוג הבד - לא בטוחה שהוא לא דוהה מהר, את זה נבדוק בעתיד הקרוב.

• הוסף לסימניות
אני קניתי בדיסקרט מהממת
ממש עונה על כל הדרישות (חוץ מכיסים)
לגבוהות יכול להיות גבולי באורך...
עלתה 150 ש"ח
יש אותה גם בלבן, כחול, ירוק

• הוסף לסימניות
יש לי חצאית שחורה מאלגנצה כבר... 7 שנים!
חצאית קלאסית, עומדת טוב, דוחה אקונומיקה (לא מלכתחילה, גיליתי לבד..., כמה פעמים השפריץ עליה- ולא קרה כלום!)
חורשת עליה יו"ח, שבת ואפילו במצבים מיוחדים.

• הוסף לסימניות
Li&la אבל יקר ממש!

• הוסף לסימניות
אורך שמתאים לי.
אולי נקרא קצר? בערך 10 ס"מ מתחת לברך. ואני גבוהה.
גיזרה ישרה, בד טוב ונוח.
אבל אולי יש לנו מדדים שונים.

• הוסף לסימניות
זה כן נשמע אורך הגיוני.
מעניין... אבדוק את זה, תודה

• הוסף לסימניות
מעניין אם עדיין יש בירושלים את המכירה של מיז וייר (באנגלית נראה לי כך MIZ WEAR)
ביו להם חצאיות יפות, גזרות יפות מבדים מעולים ממש כבס ולבש. והשחור נשאר שחור בשימוש כמעט יום יום.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה