איפה קונים טיולון איה בייבי בזול?

• הוסף לסימניות
טוב, אחרי תקופה ארוכה של חיפושי המלצות נשארו לנו 2 אופציות:
איה בייבי
וטיולון קוויסט של זופר (נמכר רק בשילב)
ההפרש בינהם הוא באזור 250 ש"ח הפעם לרעת האיה בייבי.
בינתיים אזל מהמלאי של שילב הדגם של הקוויסט (יש לו כמה פונקציות נוספות על האיה בייבי כמו ידית נשיאה, סל, פאוצ', ונעילה אוטומטית)
אז התחלתי לחפש את האיה ביבי במחיר שיתקרב קצת לזופר (400 ש"ח)
בבני ברק במקור העגלות (טוב לי לתינוק) זה 630 ש"ח לא כולל תוספות

אשמח לשמוע ל מחירים שידועים לכם.

(אחרי חיפוש מתיש באינטרנט לא מצאתי אפילו חנות אחת שכתוב שם שמוכרת את זה)

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
???

• הוסף לסימניות
עד כמה שידוע לי זה המחיר הקיים בשוק.
או שתתפשרי על המחיר או שתחכי למלאי הבא של שילב....
מה שלא יהיה שיהיה בהצלחה ושימוש יעיל ובריא לעגלה

• הוסף לסימניות
אנחנו קנינו ברהיטי אור בשטראוס שבירושלים. הם בד"כ זולים ואמינים, אין לי מושג מה המחיר העדכני (קנינו לפני כשלוש שנים בכ-500 ש"ח) אבל תבררי. כמו כן ידוע לי שנסיכונת מירושלים גם מוכרים את הנ"ל.

• הוסף לסימניות
בסוף מצאתי גם מחיר נמוך של איה בייבי- בבני ברק בעוללים- אבני נזר
מוכרים ב-499
אבל מצאתי את העגלה שרציתי בשילב קניון רמת אביב. היא נראית מעולה!!
מקווה שנהיה מרוצים ממנה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה