קינוחים איפה קונים כוסות לקינוחים יוקרתיות במחיר הגיוני?

• הוסף לסימניות
המחירים פשוט הזויים,
יש לכם מושג איפה אפשר להשיג את הכוסות בצורת ביצה או ביצה עם חור וכאלה במחירים הגיוניים?

• הוסף לסימניות
התייקרו כחלק ממס החד”פ,
גם אני משתמשת הרבה ובאמת מבאס,

אם בירושלים אז- לשערי רווחה יש מחלקה די גדולה של חד פעמי במחירים יחסית טובים.

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת מה זה יקר
הייתי ביוחננוף והיה 3 חבילות של 20 יחידות ב20 שח
לדעתי זה סביר
ואגב אם יש לך מתכון מעניין לזה אשמח כי זה שוכב בלי שימוש
קניתי בלי מדי הרבה מחשבה מה אשים בפנים שלא יהיה מדיי 'פצ'קריי'
כי אין לי סבלנות בתקופה הנוכחית וגם לא זמן

• הוסף לסימניות
אני לא ירושלמית
איפה זה יוחננוף?
3 ב 20 זה מחיר רצפה
אני מדברת על חבילה אחת של 20 (הגודל הבינוני לא הפיצי) ב20 שח הכי זול אם לא ב30

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת מה זה יקר
הייתי ביוחננוף והיה 3 חבילות של 20 יחידות ב20 שח
לדעתי זה סביר
ככל שאני מבינה לפי המחיר וכמות היחידות בחבילה מדובר בכוסיות ליקר קלאסיות,

יש לכם מושג איפה אפשר להשיג את הכוסות בצורת ביצה או ביצה עם חור וכאלה במחירים הגיוניים?
אלו הרבה יותר יקרות
בערך 2 ש”ח ליחידה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה