דרוש מידע איפה קונים כרית לברית ברמה גבוהה?

• הוסף לסימניות
אשמח לעזרתכם,
רוצה לפתוח גמ"ח ברמה גבוהה של כריות לברית ובגדים יפים
איפה מומלץ?

• הוסף לסימניות
אני קניתי ב"מלכות" בהמלצת מישהי מפרוג, כרית מאוד יפה.

• הוסף לסימניות
השנקל שלי כבעלת גמ"ח כזה....
לגבי הכרית, אני הלכתי פשוט בין חנויות סגנון 'אותיות' 'משכן התכלת' וכו'.
תבדקי היטב לגבי כביסה, ראינו כרית מדהימה, אבל חייבת ניקוי יבש.....

לגבי הבסיס עצמו גם כן. תבדקו שזה בסיס קשיח. אנחנו קנינו וזה הגיע עם כרית ספוג מנופחת שהמוהל בברית הראשונה אמר שהוא לא עושה ברית עם כרית כזו......

לגבי בגד:
אם סריג, אז לכי על בגד סריג של בייבי דרימס, שורד כביסות ומייבש כמה פעמים בשבוע....
בגד אחר יפה קנינו כמה פעמים של ציפי דבש, או מינימי, אבל המכנסיים שם בדרך כלל רחבים, היצרתי אותם.

ואם כבר,
תוסיפו ברכונים יחסית כבר לא השקעה גדולה. וזה מקל על אנשים.

• הוסף לסימניות
לאחרונה הייתי בברית
היתה כרית לברית - מדהימה!!
גם יפה וגם פרקטית
סוג הבד היה עור ואם מתלכלך מנגבים עם מגבון וזהו
כמובן ששאר החלקים נשלפים ומתכבסים
זה היה ממש יפה!

• הוסף לסימניות
לאחרונה הייתי בברית
היתה כרית לברית - מדהימה!!
גם יפה וגם פרקטית
סוג הבד היה עור ואם מתלכלך מנגבים עם מגבון וזהו
כמובן ששאר החלקים נשלפים ומתכבסים
זה היה ממש יפה!
נשמע מדהים!
יש לך מושג איפה הם קנו?

• הוסף לסימניות
לגבי הבסיס עצמו גם כן. תבדקו שזה בסיס קשיח. אנחנו קנינו וזה הגיע עם כרית ספוג מנופחת שהמוהל בברית הראשונה אמר שהוא לא עושה ברית עם כרית כזו......
האם יש כרית עם עומק? התינוק לא יכול ליפול חלילה?

• הוסף לסימניות
האם יש כרית עם עומק? התינוק לא יכול ליפול חלילה?
אנחנו קנינו כרית לברית שהבסיס שלה היה כמו כרית עם אורלון...
ובאמת לקחתי מזרון של עריסה וגזרתי לגודל של הכרית, עם מגן כרית.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה