איפה קונים מודד לייזר?

• הוסף לסימניות
יש ברשת במחיר זול?
יש המלצות? או על מה שמים דגש? תודה!

• הוסף לסימניות
יש מכשירים של בוש, טובים, בסביבות 350 ש"ח ומלעה
למדידות פנים רגילות/ חוץ לא גדולות הם מצויינים!

• הוסף לסימניות
אפשר לחפש באיביי ואלי אקספרס במחירים לא רעים בכלל.

• הוסף לסימניות
יש לך בחנויות לכלי עבודה, לי יש את של בוש ואני מרוצה מאד

• הוסף לסימניות
גם לי יש של בוש עלה לי 320 ש"ח והוא ממש טוב ,את יכולה למצוא בטמבור וכאלה...
קחי בחשבון שאם את מזמינה באלי אקספרס ואיביי אז אין לך עליו אחריות.

• הוסף לסימניות
בעלי אקספרס אומנם אין אחריות אבל המחיר הוא בסביבות 80 שקל... ושמעתי שממש מרוצים ממנו

• הוסף לסימניות
הבוש מצוין.
נהנית ממנו גם..

• הוסף לסימניות
לי יש של בוש הדגם החדש GLM40 ששוקל 100 גר'
הזמנתי מקורי באיביי במציאה - 180 ש"ח, עכשיו לא ראיתי בכזה מחיר אבל יש גם ב250 ש"ח שזה זול יחסית לארץ.

• הוסף לסימניות
המחיר של מד לייזר משתנה לפי המקסימום מרחק שהוא יכול למדוד ,ככל שהמרחק שהוא מסוגל למדוד גדל ,המחיר גדל.

• הוסף לסימניות
לי יש של TRUPER ואני מאד מרוצה
קניתי אותו בחנות לחומרי בנין
לא זוכרת כמה עלה, סביבות ה200-300

• הוסף לסימניות
בעלי אקספרס יש הרבה מדי לייזר, כדאי לברר ממי שקנה ומרוצה איזה דגם בדיוק.

לגבי בוש, כדאי לקנות מהסדרה הכחולה ולא מהסדרה הירוקה.

• הוסף לסימניות
אני הזמנתי מאמזון את הדגם glm35 של בוש. עלה לי 44$,
הזמנתי לפני 4 חודשים בערך, וכל כמה ימים השתנו שם המבצעים, כל פעם על מוצר אחר, אז שווה לעקוב ולבדוק.
באיביי היה גם ביותר זול אבל לא ידעתי אם אפשר לסמוך עליהם גם בכאלה מוצרים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה