דיון איפה קונים מכשיר מולטיקייק

• הוסף לסימניות
אני רוצה לקנות מכשיר מולטיקייק
במחיר סביר באיכות סבירה
יש למישהו המלצות על חברה מוצלחת?
אני רוצה להספיק להשתמש בחנוכה השנה...

• הוסף לסימניות
אני קניתי של חברת יונדאי ב180 ש"ח,
קראתי פה המלצה ,
עדין לא השתמשתי ככה שלא יכולה להגיד לך לגבי האיכות,

• הוסף לסימניות
המחירים הם בין 250 ל 400
בכל חנות מוצרי חשמל
ראיתי שממליצים על "מולטיקייק פלוס החדש 4 ב-1 iCake"
אבל בגדול יש המון-המון סוגים ומנעד מחירים רחב.

• הוסף לסימניות
מחפשת משהו יותר זול
העודף המלצות וקידום בגוגל למכשיר הזה
עושה לי הרגשה שמישהו עושה עלי סיבוב

• הוסף לסימניות
אכן יש בזה משהו, אבל בהחלט המלצות גולשים הם הרבה פעמים משהו אמיתי.

בכל אופן זה נידון כבר פה ויש שם המון מידע מועיל

מקווה שיהיה תועלת בעז"ה

• הוסף לסימניות
יש השבוע במכירה של מישנת יוסף. מישהי מכירה את הדגם ? של חברת יונדאי ב128 שח.מגיע עם 4 פלטות מתפרקות
ממליצות?

• הוסף לסימניות
לי יש יונדאי, 4 פלטות מתפרקות
עדין לא השתמשתי עם כולם אבל נראה מצוין.
עלה 175

• הוסף לסימניות
יש בסופר הום ב .119.90 שח

• הוסף לסימניות
לא יודעת אם עדיין רלוונטי עבורך
לי אישית יש כ-4 שנים מכשיר של חברת יונדאי, מעולה!
מרוצה ממנו מאד והתוצאות ממש לא פחות טובות מה-ICAKE המקורי (שאותו יש לאמא שלי)

חשוב כן להשקיע סוג מעט איכותי, כי בעבר היו לי מכשירים של המילטון ועוד חברה אולי גולד-ליין וממש לא אפו טוב
לתוצרים היתה תחושה של סוג חביתה מתוקה מטוגנת עם שכבה חיצונית עבה ולא נעימה או של עוגת טורט שערבבו יותר מדי...

• הוסף לסימניות

חשוב כן להשקיע סוג מעט איכותי, כי בעבר היו לי מכשירים של המילטון ועוד חברה אולי גולד-ליין וממש לא אפו טוב
לתוצרים היתה תחושה של סוג חביתה מתוקה מטוגנת עם שכבה חיצונית עבה ולא נעימה או של עוגת טורט שערבבו יותר מדי...
את יכולה להעלות לכאן קישור או תמונה לדגם שיש לך?

• הוסף לסימניות

סליחה על ההקפצה, אם שניהם באותו מחיר מה היית קונה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

ערמונים חטיף ממכר
עונת הערמונים קצרה ולהשיג ערמונים באיכות טובה זה נהיה מאתגר,
כי:
תוצרת הארץ קשה עד בלתי אפשרי להשיג
תוצרת טורקיה שהיה בשפע כל השנים השנה ארדואן סגר את השיבר..או שהוא שולח לךשוק הישראלי זבל..
יש תוצרת סין,
הערמונים הגדולים ברמה ממש ירודה, ריקים מתוכן או מרים או מתולעים
הקטנים, כשהם טריים ומבריקים (באריזת רשת פלסטיק צבעונית) הם באיכות סבירה
צריך רק לבדוק את אריזת הרשת מכל הצדדים שאין עובש על הפרי, יש עובש?
להשאיר בחנות.
הרבה דרכים להכין ערמונים, הכי כיף זה לקנות אותם באירופה או בארצות הברית כשבחוץ קפוא ויורד שלג ומוכר הערמונים מניח אותם על הגחלים עד שהם מתפצים מלמעלה..
בבית זה די פשוט:
חורצים חריץ בצורת X בראש הערמון (עבודה די מעצבנת) או קונים בעלי אקספרס מכשיר לחירוץ ערמונים בכמה שקלים
את הערמונים עם החריץ מכניסים לקערה ושופכים עליהם מים רותחים לכיסוי, אפשר להוסיף למים כפית מלח לא חובה.
כשהמים מתקררים מוציאים ומיבשים את הערמונים על מגבת ומכניסים לתנור חם
אופים כ - 10 דקות עד שהערמונים "פותחים את הפה" במקום שחרצנו אותם

מקררים ומתענגים - זה ממכר!

ערמונים.jpg

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה